Rețeta înnegrită Tilapia Baja Tacos ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 20 minute. Această rețetă servește 4 și costă 4,03 USD pe porție. O porție conține 419 calorii, 39G de proteine, și 13g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați avocado, pudră de usturoi, pene de var și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma avocado, puteți urma acest fel principal cu mousse de avocado cu ciocolată / mousse de avocado cu ciocolată neagră rapidă ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Baja bere-ponosită Tilapia (mare pentru Tacos de pește), Tacos picant Tilapia Baja cu salată de Lime și sos de coriandru de Avocado, și Tacos De Pește Tilapia Înnegrit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Combinați sosul jalapeo și ceapa într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Combinați boia de ardei și următoarele 6 ingrediente (prin ardei roșu măcinat); presărați uniform peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne Măcinat
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Pește
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați pește în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Tortilla caldă conform instrucțiunilor pachetului. Împărțiți peștele, amestecul de ceapă și avocado în mod egal între tortilla.
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.