Tacos Rib-eye cu gem de ceapă și hrean Cr Aproxme fra Buckroche

Rib-Eye Tacos cu gem de ceapa si hrean Cr fra fra fra fra ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 77g de proteine, 64G de grăsime, și un total de 1496 calorii. Pentru $11.27 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Mergeți la magazin și ridicați rădăcină de hrean, ulei de măsline, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 23 de minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Tacos Rib-Eye cu gem de ceapă și hrean Cr Aproxme fra Buckroche, Clatite de cartofi cu gem de mere-ceapa si crema de hrean Fraiche, și Latkes de cartofi de sfeclă și ceapă roșie cu piure de morcovi și cremă de hrean și chimen Fraiche.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.