Tacos prăjit crocant cu Salsa Verde

Tacos prăjit crocant cu Salsa Verde
Tacos prăjit crocant cu Salsa Verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 468 calorii. Pentru $ 3.01 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de mai puțin, tortilla de porumb, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Încercați Tacos cu carne de porc în sos verde (Tacos de cerdo en salsa verde), Tacos De Carne De Vită Salsa Verde, și Tacos de vită cu Salsa Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți pieptul de pui în apă rece și adăugați-l într-o oală mare. Acoperiți cu apă și adăugați 4 căței de usturoi zdrobiți și 1 lingură de sare. Se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, până când puiul este gătit, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scurgeți și transferați într-un castron mare. Tăiați puiul când este suficient de rece pentru a-l manipula. Puneți deoparte 4 căni de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Puneți roșiile într-o oală mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe până se fierbe și se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Transferați roșiile într-un blender împreună cu lingura rămasă de sare, cuișoare întregi, boabe de piper, ceapă albă și cățel de usturoi rămas. Puree până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cuișoare întregiCuișoare întregi
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Ceapă AlbăCeapă Albă
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați 2 linguri de ulei de porumb într-o tigaie mare, la foc mediu-mare. Odată fierbinte, adăugați piureul de roșii, frunzele de dafin și puiul mărunțit și amestecați. Se fierbe până când amestecul s-a îngroșat, aproximativ 10 minute. Amestecați smântâna și firimiturile de pâine și fierbeți până când amestecul s-a îngroșat din nou, încă 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa TocataRecipient Ceapa Tocata
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Ceapa Rosie, Tocata Marunt, Pentru ServireCeapa Rosie, Tocata Marunt, Pentru Servire
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Amestecul va fi umed, dar nu prea umed, ceea ce va fi perfect pentru umplerea tacosului.
7
Preîncălziți uleiul de canola într-o friteuză la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
8
Încălziți tortilele pe o tigaie fierbinte sau uscată la foc mediu timp de un minut. Acest lucru îi va împiedica să se rupă atunci când se rostogolesc într-un taco. Puneți 1 până la 2 linguri de umplutură pe fiecare tortilă și rulați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Puteți introduce scobitori din lemn prin 2 tacos la un moment dat, astfel încât acestea să se prăjească uniform și să-și păstreze forma. Odată ce uleiul este fierbinte, înmuiați perechile de taco în uleiul fierbinte. Se prăjește până când tacosul s-a crocant și a căpătat o culoare aurie, aproximativ 2 până la 3 minute. Poate doriți să întoarceți încă un minut în cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
10
Scoateți din ulei și puneți pe o farfurie sau o tavă acoperită cu prosoape de hârtie. Aranjați tacosul pe un platou de servire și garnisiți cu cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
11
Serviți alături de Salsa Verde Pueblera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
12
Nota bucătarului: dacă nu doriți să prăjiți tacosul, rulați-le și prăjiți-le peste o tigaie fierbinte sau uscată. Prăjiți și întoarceți până când sunt suficient de crocante pe placul dvs. Va dura aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Un spectator, care poate nu este un bucătar profesionist, a furnizat această rețetă. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă și, prin urmare, nu putem face reprezentare cu privire la rezultate.
14
Clătiți tomatillos sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
15
Puneți-le într-o oală și acoperiți-le cu apă. Se aduce la fierbere, la foc mediu. Reduceți căldura și fierbeți neacoperite, până când culoarea lor s-a schimbat și sunt fierte și moi, dar nu se destramă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
16
Adăugați tomatillos într-un blender împreună cu chile, cățelul de usturoi și o linguriță de sare. Puree până la neted. Se amestecă cilantro-ul tocat și ceapa. Gustați pentru sare și adăugați mai mult, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
17
Se toarnă într-un castron de servire și se ornează cu brânză, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
18
Un spectator, care poate nu este un bucătar profesionist, a furnizat această rețetă. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă și, prin urmare, nu putem face reprezentare cu privire la rezultate.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate25
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista