Tacos Portobello și Poblano la grătar cu Pico De Gallo

Tacos Portobello și Poblano la grătar cu Pico De Gallo
Portobello la grătar și Tacos Poblano cu Pico De Gallo ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 369 calorii, 14g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de ceapă, căței de usturoi, tortilla de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Portobello Tacos cu Pico De Gallo, Tacos cu coapsă de pui la grătar cu Pico De Gallo, și Pesto Tacos de pește la grătar cu avocado Pico De Gallo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Combinați primele 6 ingrediente și 1/8 linguriță de sare într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Îndepărtați branhiile de pe partea inferioară a ciupercilor folosind o lingură; aruncați branhiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
4
Așezați ciupercile, ceapa și poblano pe un grătar acoperit cu spray de gătit și grătiți ciupercile și poblano timp de 5 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie. Ceapa la grătar 6 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CiuperciCiuperci
Piper PoblanoPiper Poblano
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Se ia de pe foc. Semănați poblano și îndepărtați tulpina și tăiați ciupercile și poblano în fâșii subțiri. Se toacă ceapa și se combină legumele într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CiuperciCiuperci
Piper PoblanoPiper Poblano
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați usturoiul; saut timp de 1 minut sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
8
Adăugați amestecul de ciuperci, restul de 3/8 linguriță de sare și chimen; gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
ChimenChimen
SareSare
9
Încălziți tortilele conform instrucțiunilor pachetului. Împărțiți amestecul de ciuperci, pico de gallo și avocado în mod egal între tortilla. Se acoperă fiecare cu 2 linguri de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pico De GalloPico De Gallo
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
CiuperciCiuperci
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
BrânzăBrânză

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este amestecul Teutonic Gamay Pinot Noir din 1787 D.hr. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Acest amestec "1787" Pinot Noir / Gamay este partea contrară a amestecului nostru "459". Singura diferență dintre cele două vinuri (ambele făcute cu același fruct exact) este vasele folosite pentru a le produce. "1787" a fost fermentat și îmbătrânit în butoaie neutre de stejar. Diferența de gust și miros este incredibilă și trebuie doar să le gustați unul lângă altul pentru a vedea singur. În anul 1787, s-a ordonat eliminarea tuturor soiurilor de struguri roșii din Valea Moselului și înlocuirea lor cu viță de vie Riesling. De-a lungul timpului, această lege s-a risipit și soiurile roșii au fost plantate încet din nou în regiune.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate25
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista