Tacos picant de pește cu Salsa de Mango și Guacamole
Tacos de pește picant cu Salsan de Mango și Guacamole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,81 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 467 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână toppinguri: salată iceberg, tortilla de porumb, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tacos De Pește La Grătar Cu Tequila Picantă-Guacamole De Tei, Tacos De Pește Cu Salsa De Mango, și Tacos de pește cu salsa de Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți peștele într-un vas puțin adânc. Strângeți sucul de 1 var peste fileuri.
Combinați pudra de chili și următoarele 3 ingrediente.
Presărați 1 1/2 Lingură. amestec de condimente uniform peste pește, acoperind ambele părți ale fileurilor. Rezervați amestecul de condimente rămas.
Combinați făina de porumb și amestecul de condimente rezervat într-un vas superficial. Dragați fileurile de pește în amestec de făină de porumb, scuturând excesul.
Se toarnă ulei la o adâncime de 1 1/2 inci într-un cuptor olandez; se încălzește la 35
Se prăjesc fileurile, în loturi, 2 până la 3 minute sau până se rumenesc.
Scurgeți fileurile pe rafturi de sârmă peste prosoape de hârtie.
Rupeți fiecare file în bucăți, folosind o furculiță.
Puneți peștele în tortilla încălzită și serviți cu Salsa de Mango, Guacamole și toppinguri dorite.
Fileuri de cambulă la cuptor: omiteți uleiul din rețeta picantă de Tacos de pește. Asamblați conform instrucțiunilor. Pulverizați peștele acoperit cu făină de porumb cu spray de gătit cu legume.
Coaceți la 350 pe un suport ușor uns pe o foaie de copt 12 minute sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Fileuri de cambulă la grătar: omiteți uleiul și făina de porumb din rețeta picantă de Tacos de pește. Asamblați conform instrucțiunilor. Reduceți sarea la 1 linguriță.
Presărați peștele uniform cu pudră de chili, sare, chimen și piper roșu. Ungeți ușor o bucată mare de folie de aluminiu rezistentă; grătar de gătit cu folie.
Așezați peștele pe partea ușor unsă a foliei; grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mare (400 până la 50
8 minute sau până când fulgii de pește cu o furculiță, întorcându-se o dată.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.