Tacos pentru micul dejun cu ouă, spanac și slănină

Tacos pentru micul dejun cu ouă, spanac și slănină
Rețeta Tacos de mic dejun cu ouă, spanac și slănină este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 2 și costă 21,92 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 56G de grăsime, și un total de 897 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați slănină, usturoi, frunze plate de spanac și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Chorizo Omletă Tacos Mic Dejun, Tacos de mic dejun Chorizo cu Hash de cartofi și ouă prăjite, și Tacos De Mic Dejun Cu Ouă De Slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti slanina intr-o tigaie medie antiaderenta la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand este crocanta, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie cu o lingură cu fante, lăsând grăsimea în urmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Adăugați usturoiul în grăsimea de slănină și gătiți la foc mediu, amestecând continuu, până când este parfumat și auriu pal, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Adăugați jumătate de spanac și gătiți până se ofilesc, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
5
Adăugați spanacul rămas și gătiți până se ofilesc și cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 5 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
6
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și ștergeți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Topiți untul în tigaia goală acum la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați ouăle și gătiți, amestecând continuu, până când nu mai sunt apoase, dar încă umede, aproximativ 1 minut. Se condimentează după gust cu sare și piper și se transferă într-o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
9
Întindeți salsa peste fiecare tortilla și împărțiți spanacul uniform. Împărțiți ouăle deasupra spanacului și deasupra cu slănină mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Dientes De AjoDientes De Ajo
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
10
Serviți imediat cu queso cotija sau brânză feta sfărâmată, pene de tei și scallions feliate și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Pană De VarPană De Var
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Williams Selyem Westside Road Neighbours Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 140 de dolari.
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate72
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista