Tacos moale de pui Chipotle de dimensiuni mușcate (tinga de pollo)
Rețeta Tacos moale de pui Chipotle de mărimea mușcăturii (tinga de pollo) ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 25 de ore. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 107 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 24. Un amestec de roșii prune, tortilla de porumb, căței de usturoi; 1 și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tacos de mărimea mușcăturii, Pui și vafe de mărimea mușcăturii, și Pui Tinga Tacos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați puiul cu apă, jumătate de ceapă, cățel de usturoi întreg, frunze de dafin și 1 linguriță de sare într - o cratiță medie (3 până la 4 litri). Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe la foc mic timp de 10 minute. Acoperiți și lăsați să stea până când puiul este doar gătit (165 km f pe un termometru citit instant), aproximativ 15 minute.
Transferați puiul pe o tăietură. Se strecoară și se rezervă 1 cană de bulion pentru tinga și se păstrează bulionul rămas pentru o altă utilizare.
Când puiul este suficient de rece pentru a fi manevrat, tăiați-l, aruncând pielea și oasele.
Tăiați un X în fundul fiecărei roșii. Blanch într-o cratiță cu apă clocotită timp de 1 minut.
Transferați roșiile într-un castron cu apă cu gheață. Cojiți și miez, apoi tocați mărunt.
Gatiti ceapa tocata ramasa cu 1/4 lingurita sare in ulei intr-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă usturoiul și se sfărâmă în oregano, apoi se gătește, amestecând, până se parfumează, 1 minut.
Adăugați roșii și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până se îngroașă, dar încă Cochet, 10 până la 15 minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 F (și un cuptor cu prăjitor de pâine funcționează bine).
Adăugați pui, 3/4 cană de lichid de gătit rezervat și chipotle în sosul de roșii și fierbeți, amestecând ocazional, până se îngroașă și excesul de lichid este aproape complet evaporat, 10 până la 15 minute. Se răcește la cald și se umezește cu lichid de gătit suplimentar dacă amestecul pare uscat.
Între timp, folosind tăietor de prăjituri, tăiați un cerc din fiecare tortilla, stivuind 12 în fiecare dintre cele două foi de folie pliate (rezervați resturile de tortilla rămase pentru chilaquiles). Înfășurați fiecare stivă în folie și încălziți-o în cuptor, 5 până la 10 minute.
Pentru a servi, aranjați tortilla caldă pe un platou încălzit și împărțiți amestecul de pui între ele (aproximativ 1 lingură rotunjită per tortilla), lingându-l în centrul fiecărei tortilla.
Presărați brânză și acoperiți fiecare taco cu o crenguță de coriandru.
* Amestecul de pui poate fi făcut până la 2 zile înainte. Reîncălziți într-o cratiță grea la foc mic, umezindu-l cu apă sau bulion, dacă este necesar.* Deși preferăm aroma roșiilor proaspete în acest fel de mâncare, dacă doriți, puteți înlocui 2 căni puține de roșii conservate scurse și tocate.