Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tacos-urile mexicane. O porție conține 1168 calorii, 55g de proteine, și 85g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 5,06 USD pe porție. Un amestec de cățel de usturoi, cățel de usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până frunze de dafin ai putea urma acest curs principal cu Adorabil Sos De Mere Prajiturele ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 26 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Friptură De Porc Mexicană Tacos {Aragaz Lent}, Ciob Oală Cremos Tras Tacos De Pui, și Aragaz Lent Balsamic Pot Roast.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Condimentează toate părțile cărnii de vită cu o cantitate corectă de sare și piper. Într-un cuptor olandez mare sau într-un alt vas greu care are un capac strâns, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
3
Adăugați usturoiul și carnea de vită în oală, rumenind carnea pe toate părțile, luând timp pentru a obține o crustă frumoasă la exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați ceapa și lăsați să se rumenească ușor, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați roșiile zdrobite, plus 1 cutie de roșii cu apă, condimente, condimentați cu sare și piper, după gust și adăugați suficientă apă pentru a acoperi carnea. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe cu un capac timp de 3 ore până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Lăsați carnea să se răcească în lichid. Tăiați carnea și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Încălziți o oală mare de ulei la foc mediu. Când uleiul atinge 350 de grade F, prăjiți tortilele de porumb 1 la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De Porumb
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Puneți tortilla în ulei și așteptați aproximativ 30 de secunde. Apoi folosiți mânerul unei linguri de lemn pentru a apăsa în jos în centrul tortilei și pliați-o în mijloc. Țineți apăsat timp de câteva secunde de așteptare pentru tortilla pentru a forma în coajă taco și apoi se scurge pe prosoape de hârtie. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
9
Pentru a face salsa, pulsați toate ingredientele, cu excepția sucului de roșii, într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Dientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
10
Adăugați sucul de roșii rezervat dacă salsa este prea groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Dientes De Ajo
11
Stropiți salsa cu ulei de măsline, acoperiți cu folie de plastic și dați deoparte, permițând aromelor să se căsătorească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dientes De Ajo
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1
Așezați niște varză mărunțită ca bază. Se acoperă cu niște carne de vită mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Serviți alături de Guacamole și salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hot Dog, La Gratar
Dientes De Ajo
3
Garnisiți cu frunze proaspete de cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
4
Înjumătățiți și puneți avocado. Cu o lingură, scoateți carnea într-un bol de amestecare. Mash avocado folosind fie o furculiță sau masher de cartofi, lăsându-le încă un pic chunky.
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Adăugați ingredientele rămase și pliați totul împreună.
6
Stropiți cu puțin ulei de măsline, reglați condimentul cu sare și piper și dați-i 1 amestec final cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
7
Așezați o bucată de folie de plastic strânsă pe suprafața guacamolului, astfel încât să nu se rumenească și să se refrigereze cel puțin 1 oră înainte de servire.
Mexican în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros_rox7. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin ai putea încerca este Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 58 de dolari.