Tacos Macho
Macho Tacos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 6 porții cu 499 calorii, 32g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Un amestec de roșii, praf de usturoi, tortilla de făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este un buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Încearcă Burritos Macho, Macho Gazpacho, și Nachos Macho pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Dacă nu folosiți un cuptor cu microunde pentru a încălzi cojile de taco, Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Puneți o tigaie mare la foc mare.
Adăugați carnea de vită măcinată și gătiți în timp ce vă rupeți cu spatele unei spatule până se rumenesc bine, 7 până la 8 minute.
Scurgeți excesul de grăsime.
Adăugați pudra de usturoi, pudra de ceapă, boia, piperul negru, cayenne, pudra de chili, sare și 1/2 cană de apă. Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional, până când se evaporă mult, dar nu tot lichidul.
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu și pulverizați ușor cu spray-ul de gătit.
Încălziți câte o tortilla de făină pe rând, pe ambele părți, până când este pufoasă și ușor rumenită.
Încălziți cojile de taco în cuptorul cu microunde sau cuptor.
Pentru a asambla tacos, așezați o tortilla de făină pe o farfurie și întindeți-o peste tot cu fasolea caldă prăjită.
Așezați o coajă de taco de porumb deasupra, ridicați ambele părți ale tortilla pentru a înfășura coaja de taco și "lipiți" tortilla de coajă. Scoateți amestecul de carne de vită măcinată în coaja de taco și acoperiți cu Cheddar.
Garnisiți cu roșiile, salata verde și smântâna.
Presărați taco-ul cu coriandru și serviți cu pene de tei.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros euro sunt alegeri excelente pentru Tacos. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bodega Norton Brut ros. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![Bodega Norton Brut Rose]()
Bodega Norton Brut Rose
Arome Intense de fructe roșii, căpșuni și afine. Tânăr, proaspăt. Plăcut cu un finisaj lung.