Tacos la grătar cu fasole neagră și porumb

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tacos la grătar cu fasole neagră și porumb. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 372 calorii. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați condimente cubaneze, brânză mexicană, porumb de miez și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Încercați Tacos de pui la grătar cu salată de fasole neagră și porumb, Tacos de fasole neagră și porumb, și Quinoa, fasole neagră și Tacos de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu adăugați: fasole, porumb și condimente.
Se amestecă pentru a combina. Pune deoparte.
Preîncălziți o tigaie la grătar ușor pulverizată cu spray de gătit antiaderent. Când este fierbinte, puneți tortilla pe tigaie și gătiți timp de aproximativ 1 minut pe fiecare parte până când apar semne de grătar. Continuați până când toate tortilele sunt la grătar.
Distribuiți în mod egal amestecul de fasole / porumb între tortilla. Se acoperă cu felii de avocado și brânză.