Tacos Dublu
Tacos dublu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 369 calorii, 17g de proteine, și 20g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la Toateretete are 17 fani. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Dacă aveți fasole prăjită, amestec de condimente taco, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tacos Cu Coajă Dublă, Tacos Cu Etaj, și Tacos Cu Două Straturi.
Instrucțiuni
Gatiti carnea de vita macinata si ceapa intr-o tigaie la foc mediu pana cand carnea de vita este complet rumenita, 7-10 minute.
Scurgeți excesul de grăsime din tigaie.
În timp ce carnea de vită gătește, amestecați amestecul de condimente taco în apă într-o cratiță mică; aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și fierbeți timp de 10 minute.
Amestecați amestecul de condimente taco în amestecul de carne de vită măcinată și ceapă; fierbeți la foc mediu-mic în timp ce pregătiți ingredientele rămase.
Amestecați fasolea prăjită și mâncarea cu brânză procesată cubată împreună într-o cratiță mică separată la foc mediu-mic; gătiți și amestecați până când mâncarea cu brânză s-a topit complet în fasole, aproximativ 10 minute.
Împărțiți amestecul de fasole prăjită între tortilele de făină; se întinde într-un strat uniform pentru a acoperi complet o parte.
Înfășurați tortilele în jurul cojilor crocante de taco, folosind amestecul de fasole pentru a lipi tortilele de cochilii.
Puneți carnea de vită măcinată condimentată în cojile de taco.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Willamette Valley podgorii întreg Cluster ros_lux de Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.