Tacos Dublu

Tacos Dublu
Tacos dublu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 369 calorii, 17g de proteine, și 20g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la Toateretete are 17 fani. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Dacă aveți fasole prăjită, amestec de condimente taco, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tacos Cu Coajă Dublă, Tacos Cu Etaj, și Tacos Cu Două Straturi.

Instrucțiuni

1
Gatiti carnea de vita macinata si ceapa intr-o tigaie la foc mediu pana cand carnea de vita este complet rumenita, 7-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Scurgeți excesul de grăsime din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
În timp ce carnea de vită gătește, amestecați amestecul de condimente taco în apă într-o cratiță mică; aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțiteChipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Amestecați amestecul de condimente taco în amestecul de carne de vită măcinată și ceapă; fierbeți la foc mediu-mic în timp ce pregătiți ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțiteChipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
5
Amestecați fasolea prăjită și mâncarea cu brânză procesată cubată împreună într-o cratiță mică separată la foc mediu-mic; gătiți și amestecați până când mâncarea cu brânză s-a topit complet în fasole, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză TopităBrânză Topită
Fasole PrăjităFasole Prăjită
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Împărțiți amestecul de fasole prăjită între tortilele de făină; se întinde într-un strat uniform pentru a acoperi complet o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De FăinăTortilla De Făină
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
7
Înfășurați tortilele în jurul cojilor crocante de taco, folosind amestecul de fasole pentru a lipi tortilele de cochilii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DuzinăDuzină
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
8
Puneți carnea de vită măcinată condimentată în cojile de taco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
DuzinăDuzină
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista