Tacos de vită cu sos de Avocado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate)

Tacos de vită cu sos de Avocado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate)
Tacos de vită cu sos de Avocado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate) este un fără gluten felul principal. Pentru $3.5 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 575 calorii, 32g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. 72 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână avocado, roșii, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma tortilla, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este excelent. Încercați Tacos de vită cu ridiche și salsa de Avocado, Tacos cu carne de porc în sos verde (Tacos de cerdo en salsa verde), și Tacos moale de vită cu cremă de avocado de usturoi și Salsa de sparanghel prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați friptura de flanc într-o pungă cu fermoar, apoi adăugați usturoiul, chimenul, scallionul, uleiul de măsline, boia de ardei, sarea și piperul. Marinati cel putin 1 ora sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Friptură De FlancFriptură De Flanc
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
2
Scoateți friptura din punga de marinată și îndepărtați cât mai mult din marinată. Aruncați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3
Așezați friptura pe grătarul preîncălzit și gătiți 5 minute pe fiecare parte pentru o coacere medie sau gătiți până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1
Așezați toate ingredientele într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1
Combinați toate ingredientele într-un bowl.To
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1
Lăsați fiecare să-și adune propriile tacos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista