Tacos De Ton-Guacamole
Tacos de ton-Guacamole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 430 calorii, 40g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 5,07 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de fripturi de ton cu aripioare galbene, tortilla de porumb, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma avocado, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Avocado Cu Nucă De Cocos ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Tacos Feta cu guacamol, Tacos Cu Guacamole Încărcate, și Tacos de dovlecei și porumb cu guacamol.
Instrucțiuni
Combinați ceapa, sucul de lămâie, 1/4 linguriță de sare și avocado.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare; acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Presărați tonul cu restul de 1/2 linguriță de sare.
Adăugați ton în tigaie; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
Tăiați tonul în felii groase de 1/4 inch. Tortilla caldă conform instrucțiunilor pachetului. Împărțiți uniform amestecul de avocado între tortilla. Împărțiți tonul uniform între tortilla.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Wild & Wilder Exhibitionist Merlot]()
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.