Tacos de somon la grătar cu iaurt de var chipotle ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $3.89 pe portie. Acest fel principal are 421 calorii, 34G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. 225 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți, boia de ardei, file de somon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Tacos de pește la grătar cu pansament Chipotle-Lime, Tacos De Somon la grătar cu sos Chipotle, și Oferte de pui la grătar cu iaurt de var Chipotle.
Instrucțiuni
1
Frecați sarea de usturoi, boia de ardei, zahărul și câteva condimente în carnea fileului de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Suc De Lămâie, Opțional
2
Încălziți grătarul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Se amestecă iaurtul, pasta de chipotle sau sosul fierbinte și sucul de lămâie împreună într-un castron cu niște condimente și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Chipotle
Avocado Hass Ușor Piure
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați somonul pe o tavă tapetată cu folie și grătar, cu pielea în jos, timp de 7-8 minute până când este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Fulgi De Legume
Creveți Sotați
5
Scoateți din grătar și îndepărtați cu grijă și aruncați pielea.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Îndepărtați somonul în bucăți mari și serviți cu tortilla încălzită, iaurt chipotle, varză mărunțită, coriandru, jalapeos și pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Var
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
(rezervati 1 Lingura)
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
7
Adăugați un shake de sos fierbinte, dacă vă place picant.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.