Tacos de rață cu Salsa de cireșe Chipotle și brânză de capră mărunțită
Nevoie de o curs principal fără gluten? Tacos de rață cu Salsan de cireșe Chipotle și brânză de capră mărunțită ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 493 calorii, 36g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $5.93 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Closet Cooking are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți busuioc, tortilla de porumb, chimen și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Quesadillas de rață cu Salsan de cireșe Chipotle și brânză de capră, Alouette Brânză De Capră Mărunțită Mini Tacos Provensal, și Piept de rață umplut cu brânză de capră, cireșe și nuci, cu glazură de șampanie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scorați pielea și grăsimea pieptului de rață cu un cuțit încercând să tăiați toată grăsimea fără a tăia carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Se amestecă pudra de chili chipotle, chimenul și sarea și se freacă în partea de piele a pieptului de rață, apoi se acoperă și se lasă să stea la frigider timp de 20 de minute până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute De Chile
Piept De Rață
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Încălziți o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Așezați pieptul de rață în tigaie, cu pielea în jos și lăsați-l să gătească până când grăsimea s-a redat, aproximativ 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Puneți tigaia într-un cuptor preîncălzit de 204° timp de 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți și puneți pieptul de rață deoparte și lăsați să se odihnească timp de 5 minute înainte de a felia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
7
Scurgeți excesul de grăsime din tigaie, adăugați salsa, deglazați tigaia și fierbeți la foc mic pentru a îndepărta excesul de lichid.Asamblați tacos și bucurați-vă.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.