Tacos de pui Presto este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 219 calorii, 26g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de roșii, tortilla de porumb, pudră de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui De Paprika Presto, Paste Presto, și Presto Pesto.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, pui maro în ulei în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Adăugați roșiile, chimenul și pudra de chili. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când puiul nu mai este roz, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
4
Umpleți fiecare tortilla cu aproximativ 1/2 cană amestec de pui.