Tacos De Pui Moale
Tacos de pui moale este un vegetarian felul principal. O porție conține 413 calorii, 14g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână avocado, brânză cheddar preshredded, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Tacos De Pui Moale, Tacos Moale De Pui, și Tacos Moale De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mediu, aruncând bine pentru a combina. Lingură aproximativ 1/3 cană amestec de pui pe fiecare tortilla; cuptor cu microunde fiecare taco la 30 de secunde sau până la cald.
Acoperiți fiecare taco cu 2 linguri de roșii, 1 lingură de brânză, 1 lingură de avocado și 1 1/2 lingurițe de smântână; pliați în jumătate.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dragonette beciurile Sta. Rita Hills Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.