Tacos de pui fiert cu bere cu salată de varză

Tacos de pui fiert-bere cu varza Slaw ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,12 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 672 calorii, 32g de proteine, și 43G de grăsime per portie. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Dacă aveți oțet de cidru, zahăr, muștar dijon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tacos de pui fiert cu bere cu salată de varză, Tacos De Pui Fiert Cu Bere, și Tacos De Pui Cu Chipotle Fiert Cu Bere.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie medie la foc mediu-mare.
Presărați puiul uniform cu sare și piper.
Adăugați 2 lingurițe de ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați puiul în tigaie, carnea cu fața în jos; gătiți 5 minute sau până se rumenesc. Întoarceți puiul; gatiti 2 minute.
Combinați berea, făina și zahărul într-un bol mediu, amestecând cu un bici până se omogenizează. Adăugați încet amestecul de bere în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gătiți 15 minute sau până când puiul se termină, întorcându-se o dată.
Scoateți puiul din tigaie; lăsați să stea 5 minute.
Scoateți puiul din oase; rupeți. Aruncați oasele. Aduceți lichidul de gătit la fierbere, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite; gătiți 2 minute sau până se reduce la 1/3 cană. Întoarceți puiul la tigaie; aruncați pentru a acoperi.
Gătiti slănina într-o tigaie mare la foc mediu până când este crocantă (aproximativ 8 minute).
Scoateți slănina din tigaie, rezervând picături.
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie; se sfărâmă.
Adăugați 1 lingură de picături într-un castron mediu.
Adăugați restul de 1 linguriță de ulei, oțet și muștar în picături în castron, amestecând cu un bici.
Adăugați slănină, varză și măr; aruncați pentru a acoperi.
Lucrând cu 1 tortilla la un moment dat, încălziți tortilele la foc mediu-mare direct pe ochiul unui arzător timp de aproximativ 15 secunde pe fiecare parte sau până când sunt ușor carbonizate. Aranjați aproximativ 1/4 cană amestec de pui în centrul fiecărei tortilla și acoperiți cu aproximativ 1/4 cană amestec de varză.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Drappier Brut Nature și doza zero de Michel Pinot Noir. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
![Drappier Brut Nature Și Michel Pinot Noir Dozaj Zero]()
Drappier Brut Nature Și Michel Pinot Noir Dozaj Zero
Pentru iubitorii de senzații pure, am creat un 100% Pinot Noir cuv aproximativ fără dozare. Conține doar zahărul rezidual natural al vinului la mai puțin de 2g pe sticlă. În plus, utilizarea unui minim absolut de sulf conferă vinului libertatea de a se exprima în totalitate. Pe nas există fructe clare și în același timp coapte. La gust este vertical și pur, cu finețe și prospețime abundente.Culoare auriu Vermilion. Nas de struguri negri proaspăt presați, de fructe roșii, albe și citrice. Gust amplu cu carne de piersică de vie și buchet de ierburi aromate. Mici note picante în finisaj. O șampanie fină, bine tricotată, de mare puritate.Ideal ca aperitiv. Acompaniamentul perfect pentru fructe de mare, sashimi sau chiar brânză moale de capră.