Tacos de porumb caramelizat și fasole neagră cu salsa de dovlecei prăjiți și cremă Poblano prăjită

Tacos de porumb caramelizat și fasole neagră cu salsa de dovlecei prăjiți și cremă Poblano prăjită
Nevoie de o fel principal fără gluten și vegetarian? Tacos de porumb caramelizat și fasole neagră cu Salsan de dovlecei prăjiți și crema Poblano prăjită ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 364 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,42 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ulei, piper jalapeno și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Această rețetă de la Closet Cooking are 3620 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Cartofi dulci + Tacos Chorizo cu Salsan de fasole neagră și cremă de avocado Poblano prăjită, Quesadillas de porumb caramelizat și fasole neagră cu salsa de dovlecei prăjiți, și Porumb caramelizat și fasole neagră Huevos Rancheros cu salsa friptă de dovlecei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie cu fund greu la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați porumbul, aruncați-l și lăsați-l să stea gătit până se carbonizează, amestecați-l și lăsați-l să se încarce din nou, aproximativ 6-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3
Se adaugă ceapa și jalapeno și se sotează până se înmoaie, aproximativ 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Se adaugă usturoiul și se sotează până se parfumează, aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5
Se amestecă fasolea neagră, se ia de pe foc și se condimentează cu sare și piper.Asamblați tacos-urile topind tortilele cu porumb și fasole neagră urmate de salsa de dovlecei, crema poblano prăjită, queso fresco și coriandru și serviți cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Queso FrescoQueso Fresco
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Pană De VarPană De Var
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Chorizo Mexican De PorcChorizo Mexican De Porc
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
Dientes De AjoDientes De Ajo
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista