Tacos De Porc Tras
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Tacos de porc tras. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 504 calorii, 43G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați pudră de chili, var, fund de porc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Rețete similare sunt Tacos De Porc Tras, Tacos De Porc Tras, și BBQ tras Tacos de porc.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente (prin sare) într - un aragaz lent de 4 până la 6 litri.
Adăugați carnea de porc și întoarceți-vă la strat.
Gatiti carnea de porc, acoperita, la mare timp de 45 de ore sau la mic timp de 78 de ore, sau pana cand carnea este frageda si se desparte usor.
Preîncălziți cuptorul la 350 cu 20 de minute înainte de servire. Stivați tortilele și înfășurați-le în folie.
Coaceți timp de 15 minute sau până se încălzește.
Tăiați carnea de porc cu 2 furculițe și amestecați carnea în lichidul de gătit.
Serviți carne de porc mărunțită cu tortilla caldă, coriandru, smântână, var și salsa suplimentară.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.