Tacos De Porc Mărunțit

Tacos De Porc Mărunțit
Tacosul de porc mărunțit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 445 calorii, 26g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână fund de porc, suc de portocale, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tacos De Porc Mărunțit Afumat, Tacos de stradă cu carne de porc mărunțită, și Tacos picant de porc mărunțit cu Avocado.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul vegetal într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați ceapa și gătiți până la translucid, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat și ușor înmuiat, încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4
Adăugați pasta achiote și amestecați bine pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Annatto PasteAnnatto Paste
5
Adăugați sucurile de portocale și ananas și aduceți la fierbere. Odată ce fierbe, opriți focul și transferați cu grijă într-un blender. Mișto. Procesați amestecul până la neted, aproximativ 2 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Presărați puternic fundul de porc cu sare și piper pe toate părțile. Aranjați piei portocalii pe fundul unui aragaz lent de 5 1/2 până la 6 litri, cu pielea în sus (acest lucru adaugă mai multă aromă cărnii de porc și asigură că carnea nu se va usca). Împrăștiați fundul de porc deasupra portocalelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Boston FundulBoston Fundul
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
7
Turnați piureul achiote în interiorul aragazului lent. Acoperiți aragazul lent și porniți la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnnattoAnnatto
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
8
Lăsați-l să gătească până când carnea de porc este fragedă și gata de mărunțit, aproximativ 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
9
Opriți aragazul lent și scoateți portocalele din oală și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
10
Lăsați carnea de porc să se răcească ușor înainte de mărunțire. Folosind două furci sau cu mâinile curate, tăiați carnea de porc. Întoarceți carnea mărunțită în aragazul lent umplut cu sos și păstrați la cald până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
1
Amestecați ardeii habanero, sucul de lămâie, uleiul de măsline, oregano și sarea împreună într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Habanero ChiliHabanero Chili
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Se amestecă bine pentru a încorpora.
3
Lăsați să stea cel puțin 20 de minute. Ele pot fi făcute cu 1 zi înainte.
1
Amestecați sucul de lămâie, uleiul de măsline, oregano, sarea și ceapa împreună într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Se amestecă bine pentru a încorpora.
3
Lăsați să stea 30 de minute. Ele pot fi făcute cu 1 zi înainte.
4
Serviți carnea de porc în tortilele de porumb încălzite cu habaneros murat și ceapă roșie, varză mărunțită și cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De PorumbTortilla De Porumb
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
Habanero ChiliHabanero Chili
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Crema MexicanăCrema Mexicană
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 50 m.
Porții10
Scor De Sănătate23
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista