Tacos de porc la grătar cu porumb de vară și salsa nectarină

Tacos de porc la grătar cu porumb de vară și salsa de nectarină ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 375 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.59 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, varză, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varză Care Are Gust De Desert! ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 63%. Rețete similare includ Tacos de porc la grătar cu porumb de vară și salsa nectarină, Tacos de porc la grătar cu Salsa mexicană de porumb, și Tacos de pește la grătar cu Salsa de vară.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Combinați 2 lingurițe de suc de lămâie, 1 lingură de ulei și carne de porc într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu. Marinați 10 minute la temperatura camerei.
Scoateți carnea de porc din pungă; aruncați marinada.
Presărați ambele părți de porc cu 1/2 linguriță sare, chimen, piper și usturoi.
Așezați carnea de porc pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Lăsați să stea 5 minute. Feliați carnea de porc în fâșii subțiri.
Acoperiți ușor porumbul cu spray de gătit.
Așezați porumbul pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătar 6 minute sau până când este ușor carbonizat, întorcându-se ocazional.
Lăsați porumbul să stea 5 minute; tăiați sâmburii din știulete.
Combinați sâmburii, 2 lingurițe de suc, restul de 1 1/2 lingurițe de ulei, restul de 1/4 linguriță de sare, ardei gras și următoarele 3 ingrediente (prin jalapeo) într-un castron; arunca.
Așezați tortilla pe un grătar acoperit cu spray de gătit și grătiți timp de 1 minut pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor. Aruncați varza cu restul de 2 lingurițe de suc de lămâie.
Așezați 2 tortilla pe fiecare dintre cele 4 farfurii și împărțiți carnea de porc uniform între tortilla. Acoperiți fiecare taco cu aproximativ 1 lingură de amestec de varză și aproximativ 2 linguri de salsa.