Tacos de porc la grătar cu porumb de vară și salsa nectarină

Tacos de porc la grătar cu porumb de vară și salsa nectarină
Tacos de porc la grătar cu porumb de vară și salsa de nectarină ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 375 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.59 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, varză, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varză Care Are Gust De Desert! ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 63%. Rețete similare includ Tacos de porc la grătar cu porumb de vară și salsa nectarină, Tacos de porc la grătar cu Salsa mexicană de porumb, și Tacos de pește la grătar cu Salsa de vară.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
2
Combinați 2 lingurițe de suc de lămâie, 1 lingură de ulei și carne de porc într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu. Marinați 10 minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1/2 Varză Mov, Feliată Mărunt1/2 Varză Mov, Feliată Mărunt
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Dulceață KRAFT Pure Red Zmeură, încălzită și Strecurată1/4 Cană De Dulceață KRAFT Pure Red Zmeură, încălzită și Strecurată
3
Scoateți carnea de porc din pungă; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1/2 Varză Mov, Feliată Mărunt1/2 Varză Mov, Feliată Mărunt
4
Presărați ambele părți de porc cu 1/2 linguriță sare, chimen, piper și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sos Tabasco PicuratSos Tabasco Picurat
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
1/2 Varză Mov, Feliată Mărunt1/2 Varză Mov, Feliată Mărunt
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Așezați carnea de porc pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1/2 Varză Mov, Feliată Mărunt1/2 Varză Mov, Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
6
Lăsați să stea 5 minute. Feliați carnea de porc în fâșii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Mov, Feliată Mărunt1/2 Varză Mov, Feliată Mărunt
7
Acoperiți ușor porumbul cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
8
Așezați porumbul pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătar 6 minute sau până când este ușor carbonizat, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
9
Lăsați porumbul să stea 5 minute; tăiați sâmburii din știulete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
10
Combinați sâmburii, 2 lingurițe de suc, restul de 1 1/2 lingurițe de ulei, restul de 1/4 linguriță de sare, ardei gras și următoarele 3 ingrediente (prin jalapeo) într-un castron; arunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
11
Așezați tortilla pe un grătar acoperit cu spray de gătit și grătiți timp de 1 minut pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor. Aruncați varza cu restul de 2 lingurițe de suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
12
Așezați 2 tortilla pe fiecare dintre cele 4 farfurii și împărțiți carnea de porc uniform între tortilla. Acoperiți fiecare taco cu aproximativ 1 lingură de amestec de varză și aproximativ 2 linguri de salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Dientes De AjoDientes De Ajo
1/2 Varză Mov, Feliată Mărunt1/2 Varză Mov, Feliată Mărunt
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista