Tacos de porc la grătar Adobo cu Salsa de castraveți-ridiche
Rețeta adobo Tacos de porc la grătar cu Salsa de castraveți-ridiche ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 35 minute. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 158 calorii. Această rețetă servește 24. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați smântână, garnituri: pene de tei, tortilla de făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Tacos De Curcan La Grătar + Salsa De Ridiche De Mango, Adobo-filet de porc marinat cu salsa de ananas la grătar, și Tacos De Pește La Grătar Cu Salsa De Citrice De Castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Feliați ardeii iute pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
2
Îndepărtați și aruncați tulpinile și semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe
3
Așezați ardeii iute într-un castron și adăugați apă clocotită pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Lăsați să stea 20 de minute sau până când ardeii iute se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
5
Scurgeți ardeii iute, rezervând lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
6
Gatiti semintele de chimen intr-o tigaie la foc mediu 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați oregano și gătiți, amestecând constant, 30 de secunde sau până când chimenul este prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Chimen
8
Procesați amestecul de chimen, ardeii iute înmuiați, 1 cană de lichid rezervat, usturoi și următoarele 4 ingrediente într-un blender sau robot de bucătărie până la omogenizare, adăugând mai mult lichid rezervat, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Usturoi
Chimen
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Așezați carnea de porc într-un vas superficial sau într-o pungă de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
10
Se toarnă jumătate din amestecul de chile peste carne. Acoperiți sau sigilați și răciți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Carne
11
Scoateți carnea de porc din marinată, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Carne De Porc
12
Se amestecă împreună smântână și 1/2 cană de Salsa de castraveți-ridiche; acoperiți și răciți până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Castravete
Ridiche
Dientes De Ajo
13
Carne de porc la grătar, acoperită cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 400), întorcându-se ocazional și ungând cu amestec rezervat de chile, 20 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Carne
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Fulgi De Legume
14
Scoateți din grătar; lăsați să stea 10 minute. Tăiați grosolan carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
15
Se servește în tortilla caldă cu restul de Salsa de castraveți-ridiche și amestec de smântână.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 47 de dolari.