Tacos de porc la grătar Adobo cu Salsa de castraveți-ridiche
Rețeta adobo Tacos de porc la grătar cu Salsa de castraveți-ridiche ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 35 minute. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 158 calorii. Această rețetă servește 24. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați smântână, garnituri: pene de tei, tortilla de făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Tacos De Curcan La Grătar + Salsa De Ridiche De Mango, Adobo-filet de porc marinat cu salsa de ananas la grătar, și Tacos De Pește La Grătar Cu Salsa De Citrice De Castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați ardeii iute pe jumătate pe lungime.
Îndepărtați și aruncați tulpinile și semințele.
Așezați ardeii iute într-un castron și adăugați apă clocotită pentru a acoperi.
Lăsați să stea 20 de minute sau până când ardeii iute se înmoaie.
Scurgeți ardeii iute, rezervând lichid.
Gatiti semintele de chimen intr-o tigaie la foc mediu 30 de secunde.
Adăugați oregano și gătiți, amestecând constant, 30 de secunde sau până când chimenul este prăjit.
Procesați amestecul de chimen, ardeii iute înmuiați, 1 cană de lichid rezervat, usturoi și următoarele 4 ingrediente într-un blender sau robot de bucătărie până la omogenizare, adăugând mai mult lichid rezervat, dacă este necesar.
Așezați carnea de porc într-un vas superficial sau într-o pungă de plastic cu fermoar.
Se toarnă jumătate din amestecul de chile peste carne. Acoperiți sau sigilați și răciți timp de 30 de minute.
Scoateți carnea de porc din marinată, aruncând marinada.
Se amestecă împreună smântână și 1/2 cană de Salsa de castraveți-ridiche; acoperiți și răciți până când este gata de servit.
Carne de porc la grătar, acoperită cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 400), întorcându-se ocazional și ungând cu amestec rezervat de chile, 20 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 16
Scoateți din grătar; lăsați să stea 10 minute. Tăiați grosolan carnea de porc.
Se servește în tortilla caldă cu restul de Salsa de castraveți-ridiche și amestec de smântână.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 47 de dolari.
![Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir]()
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
Meyer din 2014 combină fructele culese atât la începutul, cât și la sfârșitul recoltei pentru a produce un vin picant, aromat, care combină cireșul roșu și pruna cu woodsmoke, tarhon, potpourri și CR arkulme brulee. Gustul este proaspăt și suplu, cu condimente întunecate purtate de o mulțime de fructe roșii până la un finisaj lung, delicat echilibrat. Acesta este un vin tânăr care va câștiga în greutate în anul următor și va îmbătrâni grațios timp de peste 10 ani.