Tacos De Porc Fiert

Tacos De Porc Fiert
Tacos de porc fiert ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1544 calorii, 126g de proteine, și 49G de grăsime. Pentru 7,76 USD pe porție, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un cuplu de oameni a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ulei de măsline, piper chipotle, ceapă și stoc de pui. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Tacos De Porc Coreean Fiert, Tacos De Porc Fiert Cu Vin, și Tacos De Porc Fiert Chipotle.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. condimentați carnea de porc generos cu sare și piper, după gust, și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se usucă carnea de porc cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Încălziți un cuptor olandez mare sau o oală cu fund greu la foc mare cu 2 linguri de ulei vegetal, 2 rotații de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Puneți carnea de porc în oală și rumeniți uniform carnea peste tot, va dura aproximativ 10 până la 12 minute; scoateți carnea de porc pe o farfurie și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Reduceți căldura la mediu-mare și adăugați uleiul de măsline extravirgin în oală, câteva rotații ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați ceapa și usturoiul, sarea și piperul, după gust, oregano, 1 ardei iute feliat și 2 foi de dafin și gătiți timp de 7 până la 8 minute. Deglazați oala cu berea, răzuind bucățile lipite de fundul oalei. Se amestecă bulionul de pui și sucul de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați carnea de porc rezervată înapoi în oală (lichidul ar trebui să vină aproximativ 2/3 din calea cărnii) și aduceți la foc mic. Acoperiți și puneți carnea de porc la cuptor, întorcând carnea la jumătatea gătitului, până când carnea este foarte fragedă, aproximativ 2 1/2-3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Scoateți carnea de porc din oală, pe o tăietură și cort cu folie pentru a se încălzi. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, trageți carnea cu 2 furci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Se fierbe lichidul de fiert la foc mediu până se reduce la jumătate.
10
Adăugați sosul chipotle și adobo și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(poate înlocui Mozzarella)(poate înlocui Mozzarella)
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
11
Adăugați aproximativ 2/3 din carnea mărunțită și amestecați. Se răcește carnea de porc mărunțită rămasă și se răcește pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12
În timp ce carnea de porc se gătește, pregătiți ceapa roșie murată: într-o cratiță mică, aduceți oțetul de vin alb, zahărul, lingurița de sare, ardeiul iute rămas și frunzele de dafin la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Puneți ceapa roșie feliată într-un recipient mic sigilabil. Se toarnă cu grijă lichidul fierbinte peste ceapă, se acoperă și se agită. Poate fi necesar să ridicați capacul pentru a elibera o parte din presiune. Din când în când, dă-i un shake bun. Se dă la frigider pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
14
Pentru a servi, puneți carnea de porc trasă chipotle pe un platou și garnisiți cu ceapă murată și felii de jalapeno murate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapenos FeliatJalapenos Feliat
Ceapă MuratăCeapă Murată
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
15
Serviți cu varză mărunțită, brânză mărunțită și tortilla pentru ambalare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Se SfărâmăBrânza Se Sfărâmă
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Tacos în meniu? Încercați să vă asociați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros Euro. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. King Estate Domaine Pinot Noir cu un rating de 4.6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
King Estate Domaine Pinot Noir
King Estate Domaine Pinot Noir
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista