Tacos De Porc Fiert

Tacos De Porc Fiert
Tacos de porc fiert ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1544 calorii, 126g de proteine, și 49G de grăsime. Pentru 7,76 USD pe porție, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un cuplu de oameni a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ulei de măsline, piper chipotle, ceapă și stoc de pui. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Tacos De Porc Coreean Fiert, Tacos De Porc Fiert Cu Vin, și Tacos De Porc Fiert Chipotle.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. condimentați carnea de porc generos cu sare și piper, după gust, și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se usucă carnea de porc cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
3
Încălziți un cuptor olandez mare sau o oală cu fund greu la foc mare cu 2 linguri de ulei vegetal, 2 rotații de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Puneți carnea de porc în oală și rumeniți uniform carnea peste tot, va dura aproximativ 10 până la 12 minute; scoateți carnea de porc pe o farfurie și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Reduceți căldura la mediu-mare și adăugați uleiul de măsline extravirgin în oală, câteva rotații ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați ceapa și usturoiul, sarea și piperul, după gust, oregano, 1 ardei iute feliat și 2 foi de dafin și gătiți timp de 7 până la 8 minute. Deglazați oala cu berea, răzuind bucățile lipite de fundul oalei. Se amestecă bulionul de pui și sucul de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați carnea de porc rezervată înapoi în oală (lichidul ar trebui să vină aproximativ 2/3 din calea cărnii) și aduceți la foc mic. Acoperiți și puneți carnea de porc la cuptor, întorcând carnea la jumătatea gătitului, până când carnea este foarte fragedă, aproximativ 2 1/2-3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Scoateți carnea de porc din oală, pe o tăietură și cort cu folie pentru a se încălzi. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, trageți carnea cu 2 furci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Se fierbe lichidul de fiert la foc mediu până se reduce la jumătate.
10
Adăugați sosul chipotle și adobo și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(poate înlocui Mozzarella)(poate înlocui Mozzarella)
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
11
Adăugați aproximativ 2/3 din carnea mărunțită și amestecați. Se răcește carnea de porc mărunțită rămasă și se răcește pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
12
În timp ce carnea de porc se gătește, pregătiți ceapa roșie murată: într-o cratiță mică, aduceți oțetul de vin alb, zahărul, lingurița de sare, ardeiul iute rămas și frunzele de dafin la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
13
Puneți ceapa roșie feliată într-un recipient mic sigilabil. Se toarnă cu grijă lichidul fierbinte peste ceapă, se acoperă și se agită. Poate fi necesar să ridicați capacul pentru a elibera o parte din presiune. Din când în când, dă-i un shake bun. Se dă la frigider pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
14
Pentru a servi, puneți carnea de porc trasă chipotle pe un platou și garnisiți cu ceapă murată și felii de jalapeno murate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapenos FeliatJalapenos Feliat
Ceapă MuratăCeapă Murată
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
15
Serviți cu varză mărunțită, brânză mărunțită și tortilla pentru ambalare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Se SfărâmăBrânza Se Sfărâmă
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Tacos în meniu? Încercați să vă asociați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros Euro. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. King Estate Domaine Pinot Noir cu un rating de 4.6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
King Estate Domaine Pinot Noir
King Estate Domaine Pinot Noir
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista