Tacos De Porc Chile Verde Cu Aragaz Lent

Tacos De Porc Chile Verde Cu Aragaz Lent
Slow-aragaz Verde Chile carne de porc Tacos ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 379 calorii, 16g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână amestec de brânză mexicană, ulei vegetal, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tacos De Porc Chile Verde Cu Aragaz Lent, Chile Verde Cu Aragaz Lent A Tras Burritos De Porc, și Slow-Cooker Chile-Tacos De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați bucăți de friptură de porc. Gatiti 6 pana la 8 minute, intorcand ocazional, pana se rumeneste bine pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
3
În aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, puneți carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Adăugați apă în tigaie; gătiți la foc mediu 2 până la 3 minute, răzuind bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se toarnă peste carne de porc. Top carne de porc cu amestec de condimente taco și ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente TacoAmestec De Condimente Taco
Ardei IuteArdei Iute
Carne De PorcCarne De Porc
6
Acoperiți și gătiți la foc mic 7 până la 8 ore.
7
Scoateți carnea de porc de la aragaz la tăiere. Trageți carnea de porc în bucăți de mușcătură, folosind 2 furculițe. Întoarceți carnea de porc la sucuri în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Așezați brânza și salsa în boluri de servire separate. Pe platoul de servire, aranjați bucăți de brânză, salsa, roșii, coriandru și tei. Tortilla caldă conform instrucțiunilor de pe pachet. Puneți carnea de porc pe tortilla, folosind lingura cu fante; se acoperă cu brânză, roșii, coriandru și salsa. Strângeți sucul de lămâie peste umpluturi. Îndoiți tortilele în jumătate peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
BrânzăBrânză
TomateTomate
Dientes De AjoDientes De Ajo
VarVar
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili în meniu? Încercați să împerecheați cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Campo Viejo Cava brut ros. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Campo Viejo Cava Brut Rose
Campo Viejo Cava Brut Rose
O culoare roz strălucitoare strălucitoare. Plăcut și puternic pe nas, cu o prezență puternică de fructe de padure roșii coapte. Cu are o senzație rotunjită, plăcută în gură.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate33
Revista