Tacos De Porc Chile Verde Cu Aragaz Lent
Slow-aragaz Verde Chile carne de porc Tacos ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 379 calorii, 16g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână amestec de brânză mexicană, ulei vegetal, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tacos De Porc Chile Verde Cu Aragaz Lent, Chile Verde Cu Aragaz Lent A Tras Burritos De Porc, și Slow-Cooker Chile-Tacos De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați bucăți de friptură de porc. Gatiti 6 pana la 8 minute, intorcand ocazional, pana se rumeneste bine pe toate partile.
În aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, puneți carnea de porc.
Adăugați apă în tigaie; gătiți la foc mediu 2 până la 3 minute, răzuind bucățile rumenite.
Se toarnă peste carne de porc. Top carne de porc cu amestec de condimente taco și ardei iute.
Acoperiți și gătiți la foc mic 7 până la 8 ore.
Scoateți carnea de porc de la aragaz la tăiere. Trageți carnea de porc în bucăți de mușcătură, folosind 2 furculițe. Întoarceți carnea de porc la sucuri în aragaz.
Așezați brânza și salsa în boluri de servire separate. Pe platoul de servire, aranjați bucăți de brânză, salsa, roșii, coriandru și tei. Tortilla caldă conform instrucțiunilor de pe pachet. Puneți carnea de porc pe tortilla, folosind lingura cu fante; se acoperă cu brânză, roșii, coriandru și salsa. Strângeți sucul de lămâie peste umpluturi. Îndoiți tortilele în jumătate peste umplutură.