Tacos de porc Chile roșu cu ceapă caramelizată

Red Chile Tacos de porc cu ceapa caramelizata ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 308 calorii, 27G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de filet de porc, coji de taco, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tacos de dovleac prăjit cu ceapă caramelizată și parmezan, Cina în seara asta: salată de cartofi dulci cu ceapă caramelizată și pansament Guajillo Chile, și Carne de porc trasă cu ceapă caramelizată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Combinați primele 3 ingrediente; frecați uniform peste carnea de porc.
Așezați carnea de porc pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 20 de minute sau până când un termometru înregistrează 160 (ușor roz).
Scoateți carnea de porc din cuptor; lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.
În timp ce carnea de porc gătește, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Adăugați ceapa; acoperiți și gătiți 10 minute sau până se rumenesc, amestecând frecvent. Descoperiți și gătiți 1 minut, amestecând constant.
Umpleți fiecare coajă de taco cu aproximativ 2 uncii de porc, 3 linguri de ceapă sotată, 1 lingură de roșii și 1 linguriță de ceapă verde.