Tacos De Porc Baja

Tacos De Porc Baja
Baja Tacos de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă $1.92 pe portie. O porție conține 295 calorii, 33g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de tortilla de porumb, brânză mozzarella parțial degresată, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Baja Tacos De Pește, Baja Tacos De Pește, și Baja Tacos De Pește pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați friptura în jumătate; așezați într - un 3 sau 4-qt. aragaz lent. Într-un castron mic, combinați ardeii iute, condimentul taco și chimenul; se toarnă peste carne de porc. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțiteChipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scoateți carnea de porc; se răcește ușor. Grăsime degresată din sucurile de gătit. Tăiați carnea cu două furculițe; reveniți la aragazul lent și încălziți. Puneți 1/4 cană pe fiecare tortilla; acoperiți fiecare cu 2 linguri de salată verde și 1 lingură de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. August Kesseler Daily August trocken Pinot Noir cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
August Kesseler Cotidianul August Trocken Pinot Noir
August Kesseler Cotidianul August Trocken Pinot Noir
Cotidianul August Pinot Noir se deschide cu un parfum subtil de cireș negru și afine, asociat cu aroma delicioasă de cassis și ardei roșu. În gură se prezintă ca proaspăt și fructat, cu tensiune pe palat și lungime fină. Este o expresie elegantă a Rheingau Pinot Noir.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate19
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista