Tacos De Pește În Stil Sudic

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tacos de pește în stil sudic. Pentru $ 4.19 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 954 calorii, 42G de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Un amestec de sos de salată de fermă, tortilla de făină, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Tacos de pește, Slaw de Sud și Aji Guacamole, Tacos de pește sudic la grătar cu salată de varză, și Tacos de pește, stil asiatic.
Instrucțiuni
Strângeți sucul de 1 var peste pește.
Combinați făina de porumb și următoarele 6 ingrediente într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar. Pat pește uscat cu prosoape de hârtie, și locul în sac, agitare pentru a acoperi.
Se toarnă ulei la o adâncime de 1 1/2 inci într-o tigaie mare adâncă; se încălzește la 32
Prăjiți somnul, în loturi, în ulei fierbinte 2 până la 3 minute sau până când sunt crocante și se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Așezați somnul în tortilla încălzită; acoperiți uniform cu varză, cantitatea dorită de sos de salată, salsa și toppinguri.
Tăiați restul de 2 tei în pene și serviți cu tacos.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.