Tacos De Pește Tilapia De Casă

Tacos De Pește Tilapia De Casă
Tacos de pește Tilapia de casă ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 6 și costă $1.75 pe portie. Acest fel principal are 223 calorii, 20g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți chimen măcinat, pudră de ceapă, patru brânzeturi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați TACOS DE PEȘTE TILAPIA (TACOS DE TILAPIA), Tacos De Pește Tilapia, și Tacos De Pește Tilapia Înnegrit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Combinați firimiturile de pâine și condimentele; se amestecă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Sezonul GoyaSezonul Goya
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
3
Umeziți peștele cu apă; se acoperă cu amestec de brânză, presând ușor amestecul de brânză pe ambele părți ale peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Așezați pe foaia de copt pulverizată cu spray de gătit; acoperiți cu orice amestec de brânză rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Coaceți 12 până la 15 min. sau până când peștele fulgi ușor cu furculita. Între timp, combinați varza și salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Dientes De AjoDientes De Ajo
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Tăiați peștele în jumătate; așezați pe tortilla. Se acoperă cu amestec de varză. Îndoiți în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista