Tacos de pește sănătos cu salsa de Mango

Tacos de pește sănătos cu salsa de Mango
Tacos de pește sănătos cu salsa de Mango ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 3,75 USD pe porție. O porție conține 305 calorii, 18g de proteine, și 18g de grăsime. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 1 oră și 35 de minute. 33 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână file de mahi mahi, piper măcinat, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma avocado, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Avocado Cu Nucă De Cocos ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tacos De Pește Cu Salsa De Mango, Tacos de pește cu salsa de Mango, și Tacos De Pește Cu Salsa De Mango.

Instrucțiuni

1
Se amestecă mango, avocado, roșii, ceapă roșie, ardei roșu, pătrunjel, ulei de canola, zahăr brun, suc de lămâie, oțet de cidru, sos de ardei iute, sare și piper negru măcinat împreună într-un castron. Dați la frigider salsa timp de cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa GustHartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Dientes De AjoDientes De Ajo
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Încălziți cojile de taco în cuptorul preîncălzit până când sunt crocante, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DuzinăDuzină
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Condimentează mahi mahi cu 1 linguriță de piper negru măcinat, boia de ardei și 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Mahi MahiMahi Mahi
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare. Gatiti mahi mahi in ulei de masline pana cand pestele se fulgi usor, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mahi MahiMahi Mahi
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Așezați feliile de mahi mahi în coji de taco și acoperiți cu salsa de mango.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DuzinăDuzină
Mahi MahiMahi Mahi
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista