Tacos de pește-stilul Baja ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 5 și costă $ 4.67 pe portie. O porție conține 722 calorii, 45g de proteine, și 31g de grăsime. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Un amestec de varză, ulei vegetal, cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până pană de var ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este minunat. Încercați Tacos De Pește În Stil Baja, Tacos de pește în stil Baja, și Tacos De Pește Tempura În Stil Baja pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți făina, praful de copt, usturoiul, cayenne,muștarul, oregano, 1 linguriță de sare și piper până se omogenizează bine. Se amestecă berea până nu există bulgări. (Aluatul poate fi făcut cu câteva ore înainte și refrigerat).Tăiați peștele de toate liniile de sânge, pielea și oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Bomboane De Caracatiță Brite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Tăiați în bucăți dimensiunea și forma degetului arătător.
3
Se presară cu câteva picături de suc de lămâie și puțină sare. (Dacă nu utilizați imediat, înfășurați și refrigerați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
4
Se toarnă uleiul într-o tigaie adâncă și largă la o adâncime de 2 inci și se încălzește la foc mediu-mare la 350 de grade. Folosesc un termometru sau puteți arunca un pic de aluat în ulei și ar trebui să se ridice rapid înconjurat de bule mici.Uscați peștele cu prosoape de hârtie. Verificați grosimea aluatului scufundând într-o bucată de pește. Aluatul trebuie să aibă consistența aluatului de clătite cu grosime medie, acoperind peștele ușor, dar picurând foarte puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați puțină bere dacă aluatul pare prea gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
6
Adăugați peștele în aluat. Folosind clești sau bețișoare, rotiți fiecare bucată pentru a vă asigura că este bine acoperită, apoi ridicați-o din aluat, lăsați-o să picure o dată și așezați peștele ușor în uleiul fierbinte. Gatiti cateva bucati odata pana cand plutesc si aluatul este setat, dar inca foarte deschis la culoare. Dacă o bucată se lipește de fund, lăsați-o în pace și se va elibera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
7
Scoateți peștele într-un raft pentru a se scurge; rezervați uleiul de prăjit. (Peștele poate fi pregătit înainte până în acest moment, răcit pe un raft și refrigerat neacoperit. Răciți uleiul și rezervați).Când sunteți gata de servit, reîncălziți uleiul la 350-360F și prăjiți peștele câteva bucăți odată, până când este crocant și auriu brown.To serviți, țineți o tortilla în mână și adăugați o lingură de guacamole. Se acoperă cu pește și se strecoară var peste tot. Apoi adăugați sosul secret, salsa, varza mărunțită, cilantro și ceapa după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Hot Dog, La Gratar
1 Kg Tortillas De Maíz
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
(rezervati 1 Lingura)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.