Tacos De Pește Pe Grătar

Tacos De Pește Pe Grătar
Reteta Tacos de pește pe gratar ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 45 minute. Pentru $5.01 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 767 calorii. Această rețetă servește 4. 21 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați avocado, ceapă, file de pește cu carne fermă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Cum să Grătești pește întreg, Cum se face peștele la grătar: pește-spadă la grătar cu struguri și ceapă, și Jack Crevalle (Sau Alți Pești) Tacos De Pește pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare, grea, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa, piperul și un vârf generos de sare, amestecând pentru a acoperi legumele în ulei. De îndată ce ceapa începe să se rumenească puțin în jurul marginilor, reduceți focul la mediu scăzut și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa și ardeii sunt fragede, dar mai au un pic de mușcătură, încă aproximativ 5 minute. Gustați și adăugați mai multă sare dacă este necesar, precum și câteva măcinări de piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
3
Încălziți un grătar astfel încât să fie destul de fierbinte, dar să nu aprindă. În timp ce se încălzește, curățați și tăiați avocado în felii subțiri și aranjați-le cu pene de coriandru și var pe o farfurie. Frecați peștele peste tot cu restul de 2 linguri de ulei de măsline și condimentați generos cu sare și piper. Când grătarul este fierbinte, așezați ușor peștele pe el și gătiți, fără să vă lăsați cu el, timp de 2 până la 4 minute pe fiecare parte, în funcție de cât de groase sunt fileurile. Vrei să fie gătit, dar deloc uscat. Scoateți ușor peștele pe o farfurie și păstrați-l cald. (Dacă nu sunteți la grătar, gătiți peștele într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare în același mod.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pană De VarPană De Var
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Înfășurați tortilele într-un teanc în folie de aluminiu și sigilați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Puneți pachetul de folie de tortilla pe grătar și acoperiți câteva minute, până când sunt calde. Alternativ, puteți încălzi tortilla câte un cuplu la un moment dat chiar pe grătar, folosind clești pentru a le răsturna după aproximativ 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Pentru a asambla un taco, rupeți peștele în bucăți mari cu o furculiță. Luați o tortilla caldă și puneți mai multe bucăți de pește într-o linie în centru. Se acoperă cu o furculiță de ceapă și ardei, câteva felii de avocado și un vârf de frunze de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
Adăugați un spritz generos de suc de lămâie și niște salsa, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Dientes De AjoDientes De Ajo
8
Rulează și mănâncă. Lăsați-o pe seama oaspeților dvs. să-și facă propriile lor și reamintiți-le că, dacă se încurcă în acest proces, o fac bine!
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate77
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista