Tacos De Pește Pe Grătar
Reteta Tacos de pește pe gratar ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 45 minute. Pentru $5.01 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 767 calorii. Această rețetă servește 4. 21 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați avocado, ceapă, file de pește cu carne fermă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Cum să Grătești pește întreg, Cum se face peștele la grătar: pește-spadă la grătar cu struguri și ceapă, și Jack Crevalle (Sau Alți Pești) Tacos De Pește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare, grea, la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, piperul și un vârf generos de sare, amestecând pentru a acoperi legumele în ulei. De îndată ce ceapa începe să se rumenească puțin în jurul marginilor, reduceți focul la mediu scăzut și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa și ardeii sunt fragede, dar mai au un pic de mușcătură, încă aproximativ 5 minute. Gustați și adăugați mai multă sare dacă este necesar, precum și câteva măcinări de piper. Pune deoparte.
Încălziți un grătar astfel încât să fie destul de fierbinte, dar să nu aprindă. În timp ce se încălzește, curățați și tăiați avocado în felii subțiri și aranjați-le cu pene de coriandru și var pe o farfurie. Frecați peștele peste tot cu restul de 2 linguri de ulei de măsline și condimentați generos cu sare și piper. Când grătarul este fierbinte, așezați ușor peștele pe el și gătiți, fără să vă lăsați cu el, timp de 2 până la 4 minute pe fiecare parte, în funcție de cât de groase sunt fileurile. Vrei să fie gătit, dar deloc uscat. Scoateți ușor peștele pe o farfurie și păstrați-l cald. (Dacă nu sunteți la grătar, gătiți peștele într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare în același mod.)
Înfășurați tortilele într-un teanc în folie de aluminiu și sigilați.
Puneți pachetul de folie de tortilla pe grătar și acoperiți câteva minute, până când sunt calde. Alternativ, puteți încălzi tortilla câte un cuplu la un moment dat chiar pe grătar, folosind clești pentru a le răsturna după aproximativ 10 secunde.
Pentru a asambla un taco, rupeți peștele în bucăți mari cu o furculiță. Luați o tortilla caldă și puneți mai multe bucăți de pește într-o linie în centru. Se acoperă cu o furculiță de ceapă și ardei, câteva felii de avocado și un vârf de frunze de coriandru.
Adăugați un spritz generos de suc de lămâie și niște salsa, dacă doriți.
Rulează și mănâncă. Lăsați-o pe seama oaspeților dvs. să-și facă propriile lor și reamintiți-le că, dacă se încurcă în acest proces, o fac bine!
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.