Tacos De Pește Pe Grătar

Tacos De Pește Pe Grătar
Reteta Tacos de pește pe gratar ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 45 minute. Pentru $5.01 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 767 calorii. Această rețetă servește 4. 21 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați avocado, ceapă, file de pește cu carne fermă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Cum să Grătești pește întreg, Cum se face peștele la grătar: pește-spadă la grătar cu struguri și ceapă, și Jack Crevalle (Sau Alți Pești) Tacos De Pește pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare, grea, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa, piperul și un vârf generos de sare, amestecând pentru a acoperi legumele în ulei. De îndată ce ceapa începe să se rumenească puțin în jurul marginilor, reduceți focul la mediu scăzut și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa și ardeii sunt fragede, dar mai au un pic de mușcătură, încă aproximativ 5 minute. Gustați și adăugați mai multă sare dacă este necesar, precum și câteva măcinări de piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Încălziți un grătar astfel încât să fie destul de fierbinte, dar să nu aprindă. În timp ce se încălzește, curățați și tăiați avocado în felii subțiri și aranjați-le cu pene de coriandru și var pe o farfurie. Frecați peștele peste tot cu restul de 2 linguri de ulei de măsline și condimentați generos cu sare și piper. Când grătarul este fierbinte, așezați ușor peștele pe el și gătiți, fără să vă lăsați cu el, timp de 2 până la 4 minute pe fiecare parte, în funcție de cât de groase sunt fileurile. Vrei să fie gătit, dar deloc uscat. Scoateți ușor peștele pe o farfurie și păstrați-l cald. (Dacă nu sunteți la grătar, gătiți peștele într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare în același mod.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pană De VarPană De Var
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Înfășurați tortilele într-un teanc în folie de aluminiu și sigilați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Puneți pachetul de folie de tortilla pe grătar și acoperiți câteva minute, până când sunt calde. Alternativ, puteți încălzi tortilla câte un cuplu la un moment dat chiar pe grătar, folosind clești pentru a le răsturna după aproximativ 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Pentru a asambla un taco, rupeți peștele în bucăți mari cu o furculiță. Luați o tortilla caldă și puneți mai multe bucăți de pește într-o linie în centru. Se acoperă cu o furculiță de ceapă și ardei, câteva felii de avocado și un vârf de frunze de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
Adăugați un spritz generos de suc de lămâie și niște salsa, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Dientes De AjoDientes De Ajo
8
Rulează și mănâncă. Lăsați-o pe seama oaspeților dvs. să-și facă propriile lor și reamintiți-le că, dacă se încurcă în acest proces, o fac bine!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate77
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista