Tacos de pește la grătar cu Topping cremos de Avocado
Rețeta Tacos de pește la grătar cu Topping cremos de Avocado ar putea satisface pofta mexicană în jur 30 minute. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 12 și costă $ 2.28 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 176 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de condimente de lămâie-piper, pudră de chili, cilantro și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, care nu este atât de super. Încercați Tacos de pește la grătar cu Topping cremos de Avocado, Tacos de pește înnegrit cu sos cremos de Avocado, și Tacos de pește la grătar cu salsa de Mango-avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți gaz sau grătar de cărbune. În castron mediu, amestecați avocado, cilantro și dressing. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Ardei Arbol Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Vinegretă De Verjuic
2
Coji de căldură taco ca regia pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Duzină
3
Într-un castron mare, amestecați ulei, condimente de lămâie-piper, praf de chili și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De Lămâie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Adăugați halibut; aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Halibut
5
Puneți halibutul în coșul de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Halibut
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Așezați coșul pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 5 până la 10 minute sau până când fulgii de pește ușor cu furculița, rearanjând de două ori. Umpleți cojile de taco cu pește, salată, amestec de avocado și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Duzină
1 Ardei Arbol Uscat
Cheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.