Tacos de pește la grătar cu Topping cremos de Avocado

Tacos de pește la grătar cu Topping cremos de Avocado
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tacos de pește la grătar cu Topping cremos de Avocado. O porție conține 351 calorii, 24g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 4,57 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați pansament de fermă, roșii, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma avocado, puteți urma acest fel principal cu mousse de avocado cu ciocolată / mousse de avocado cu ciocolată neagră rapidă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tacos de pește înnegrit cu sos cremos de Avocado, Tacos de pește la grătar cu Salsa de Mango-avocado, și Tacos de pește la grătar cu salată de varză cremoasă pentru doi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. În castron mediu, amestecați avocado, cilantro și dressing. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
BolBol
2
Încălziți cojile taco conform instrucțiunilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taco ShellsTaco Shells
3
Într-un castron mare, amestecați ulei, condimente de lămâie-piper, praf de chili și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De LămâiePiper De Lămâie
Praf De ChiliPraf De Chili
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați halibut; aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
5
Așezați halibutul în coșul de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Așezați coșul pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 5 până la 10 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița, rearanjând de două ori. Umpleți cojile de taco cu pește, salată verde, amestec de avocado și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taco ShellsTaco Shells
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
Salată VerdeSalată Verde
TomateTomate
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista