Tacos de pește la grătar cu salsa Vera Cruz

Tacos de pește la grătar cu salsa Vera Cruz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Tacos de pește la grătar cu Vera Cruz Salsan. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 6 și costă $5.02 pe portie. O porție conține 482 calorii, 24g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 30 de fani. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână suc de lime, oregano mexican, roșii prune și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 77%. Rețete similare includ Tacos de pește la grătar cu salsa Vera Cruz, Cod Vera Cruz, și Snapper Vera Cruz.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți un grătar cu cărbune sau gaz la mare pentru grătar direct.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Presărați halibutul cu pudra de ancho, sare și piper. Grătiți până se rumenesc și se carbonizează pe ambele părți și tocmai fierte, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
HalibutHalibut
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Scoateți pe o tăietură și lăsați să se odihnească 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Folosind două furci, fulgați halibutul în bucăți mari de mușcătură și puneți-l într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se toarnă peste uleiul de măsline și sucul de lămâie și se aruncă doar pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
7
Adăugați varza și coriandrul și aruncați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
VarzăVarză
8
Serviți peștele cu tortilla și salsa Vera Cruz și lăsați oaspeții să-și umple și să-și înfășoare propriile tacos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Dientes De AjoDientes De Ajo
PeștePește
9
Încălziți un grătar cu cărbune sau gaz la mare pentru grătar direct. Aruncați roșiile și jalapenos cu câteva linguri de ulei de canola și condimentați cu sare și piper. Grătiți ambele până când sunt carbonizate pe toate părțile și doar moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De CanolaUlei De Canola
Ardei IuteArdei Iute
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Scoateți de pe grătar și lăsați să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
11
Înjumătățiți roșiile, îndepărtați semințele și tăiați-le în zaruri mici. Tăiați jalapenos, inclusiv pielea și semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
TomateTomate
SemințeSemințe
12
Puneți roșiile și jalapenos într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Adăugați ceapa, măslinele, caperele, uleiul de măsline, oțetul, coriandrul, oregano și sucul de lămâie și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
OțetOțet
CapereCapere
MăslineMăsline
CeapăCeapă
14
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de servire.

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Juve y Camps Pinot Noir brut ros. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Juve Y Camps Pinot Noir Brut Rose
Juve Y Camps Pinot Noir Brut Rose
Această cava seduce prin culoarea sa roșu vișiniu strălucitor și efervescența frumoasă. Reflectă caracterul soiului, cu notele sale de cireșe și căpșuni învăluite în miere, pâine prăjită și o înflorire slabă. Este intens, proaspăt și exuberant în gură, cu un finisaj bogat, aromat. Se asortează bine cu paste, mezeluri, mâncare japoneză și produse de patiserie.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista