Tacos de pește la grătar cu salată de varză cremoasă pentru doi

Rețeta Tacos de pește la grătar cu salată de varză cremoasă pentru doi este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un excelent pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 92 calorii. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână brânză Cheddar cu lapte, chimen măcinat, amestec de salată de varză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tacos de pește la grătar cu salată de varză cremoasă pentru doi, Tacos de pește la grătar cu Slaw Chipotle cremos, și Tacos de pește la grătar cu Topping cremos de Avocado.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu.
Se Amestecă 1 Lingură. suc de lămâie, dressing și chimen. Pește la grătar 4 min. pe fiecare parte sau până când peștele se fulgează ușor cu furculița, perindând ocazional cu amestec de pansament. Între timp, tortilla la grătar 1 min. sau doar până se încălzește, întorcându-se după 30 de secunde; înfășurați în folie sau prosop pentru a vă încălzi.
Combinați sucul de lămâie rămas, mayo și coriandru într-un castron mediu.
Adăugați amestec de salată de varză; aruncați pentru a acoperi. Folosiți furculița pentru a sparge peștele în bucăți de mușcătură.
Top tortilla cu salată de varză, pește și brânză; rulati.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio