Tacos de pește la grătar cu ridiche-varză de varză

Tacos de pește la grătar cu ridiche-varză de varză
Tacos de pește la grătar cu ridiche-varză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $5.75 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 349 calorii, 34G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Dacă aveți oregano, coajă de tei, avocado hass și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de tei, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Tacos de pește la grătar cu Jalapeimbroko-salată de varză, Tacos de pește sudic la grătar cu salată de varză, și Tacos de pește Chili-Lime la grătar cu smântână varză Slaw + Mango și Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați pielea de pește și aruncați-o. Fulgi de pește în bucăți mari, aruncând orice oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
2
Combinați peștele cu amestecul de condimente rămas și aruncați cu 2 lingurițe de suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
DificultateUșor
Gata În16 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista