Tacos de pește la grătar cu porumb și Pepitas

Tacos de pește la grătar cu porumb și Pepitas
Tacos de pește la grătar cu porumb și Pepitas este un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 565 calorii. Pentru $ 4.44 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de porumb de urechi, sare de usturoi, tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de bucătărie aburos. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 85%. Încercați Tacos De Pește De Porumb Prăjit, Tacos de pește picant cu Salsa de porumb, și Tacos de pește înflăcărat cu Salsa crocantă de porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul în aer liber la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Rulați fiecare ureche de porumb într-un prosop de hârtie umed. Cuptor cu microunde 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
3
Ungeți ulei de măsline pe fiecare ureche de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4
Ungeți peștele cu ulei de măsline și condimentați cu sare de usturoi și boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Într-un castron, amestecați ingredientele sosului crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Ungeți grătarele cu puțin ulei de măsline. Vom prăji porumbul și peștele în același timp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Adăugați porumbul pe grătar (rotiți frecvent în timpul gătitului). Grătiți peștele timp de 3 minute pe fiecare parte, având grijă să nu gătiți prea mult peștele. În ultimul minut de grătar, aruncați tortilele de porumb pe grătar, răsturnând la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De PorumbTortilla De Porumb
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Folosind un cuțit zimțat, tăiați kernalele de pe porumb. Asamblați tacos cu varză, o bucată de pește, o lingură de sos, porumb, roșii, o stoarcere de var și o stropire de pepitas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista