Tacos de pește la grătar cu Jalapeimbroko-salată de varză
Tacos de pește la grătar cu Jalapeincalro-varza Slaw ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 341 calorii, 35g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 6,1 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână mahi mahi, paprika, tortilla de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tacos de pește la grătar cu ridiche-varză de varză, Tacos de pește sudic la grătar cu salată de varză, și Tacos de pește Chili-Lime la grătar cu smântână varză Slaw + Mango și Avocado.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare (350 până la 400).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic; periați pe fileuri de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Pește la grătar 5 minute pe fiecare parte; tortilla la grătar 30 de secunde pe fiecare parte. Fulgi de pește în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Așezați Jalapeo-varză pe tortilla; deasupra cu pește.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Limelight Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.