Tacos de pește la grătar cu gust de ceapă roșie-verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tacos de pește la grătar cu ceapă roșie-verde. Această rețetă servește 4 și costă 2,99 USD pe porție. O porție conține 319 calorii, 28G de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper, gust de ceapă roșie-verde, file de pește și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Pește La Grătar Cu Gust De Roșii Uscate La Soare, Ceapa Verde La Gratar & Savureaza Tomatillo, și Somon la grătar cu ghimbir și ceapă verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați pește; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
3
Înfășurați tortilla în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
4
Așezați pește și tortilla pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Pește la grătar, acoperit cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
3 minute pe fiecare parte sau până când peștele fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
6
Împărțiți peștele printre tortilla; acoperiți cu gust.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.