Tacos de pește koi De La Tex Wasabi

Tacos de pește koi De La Tex Wasabi
Tacosul de pește koi al lui Tex Wasabi este un pescatarian felul principal. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 447 calorii, 15g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 8. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați cod, ulei de canolan, varză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Tacos de ton Ahi cu cremă de Wasabi și salsa de avocado de Mango, Jack Crevalle (Sau Alți Pești) Tacos De Pește, și Somon de Wasabi cu crustă Panko cu sos de cremă de wasabi portocaliu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mediu, combinați sucul de lămâie, tequila, chimenul, sarea și piperul; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
TequilaTequila
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Adăugați peștele și aruncați pentru a acoperi. Marinați timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4
Tortilla caldă pe grătar sau tigaie. Acoperiți cu un prosop pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
1/2 Litru De Smântână Fără Grăsimi1/2 Litru De Smântână Fără Grăsimi
5
Într-un cuptor olandez mediu, încălziți uleiul de canola la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
6
Scoateți peștele din marinată, scuturați excesul, dragați în făină de tempura și dunk în aluat rece tempura amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
7
Rulați în pesmet panko, apăsând panko pe pește. Unul câte unul adăugați pește în ulei, asigurându-vă că păstrați bucățile de pește separate. Se prăjesc 4 până la 5 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
La 8 PruneLa 8 Prune
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
8
Scoateți și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
9
Se amestecă varza, cilantro și ceapa. Stivați 2 tortilla; așezați 1/8 din pește deasupra fiecăruia și acoperiți cu amestec de varză, Pico De Gallo și Tequila Lime Aioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pico De GalloPico De Gallo
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
La 1 AnanasLa 1 Ananas
TequilaTequila
AioliAioli
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
10
Serviți imediat.
11
Într-un castron, amestecați toate ingredientele, condimentați cu sare și piper și dați-le la frigider timp de 1 oră pentru ca aromele să se contopească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
12
Într-un castron mic, combinați toate ingredientele și răciți timp de 1 oră. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista