Tacos De Pește Fantastic

Tacos De Pește Fantastic
Reteta Fantastic Tacos de pește ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 30 minute. O porție conține 330 calorii, 32g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $ 3.0 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. Mergeți la magazin și ridicați lapte, suc de lămâie, tortilla de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Fantastic Plăcintă Cu Pește, Jack Crevalle (Sau Alți Pești) Tacos De Pește, și Tacos De Pește pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru sos, într-un castron mic, amestecați maioneza, sucul de lămâie și laptele; la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Într-un castron puțin adânc, amestecați pesmetul și piperul de lămâie. Într-un alt castron puțin adânc, amestecați oul și apa. Înmuiați peștele în amestecul de ouă, apoi în amestecul de firimituri, bătând pentru a ajuta la acoperirea să adere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Așezați o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați pește; gătiți 2-4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc și peștele începe să se descuameze ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Serviți în tortilla cu toppinguri și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ostertag Les Jardins Pinot Gris cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Ostertag Les Jardins Pinot Gris
Ostertag Les Jardins Pinot Gris
Certificat biodinamic și practicant din 1998, Domaine deține 35,5 acri de podgorii în peste 88 de parcele separate răspândite în satele Epfig, Nothalten, Itterswiller, Ribeauvill XV și alb XV. Strugurii sunt recoltați manual, presați ușor și fermentați cu drojdii indigene până se usucă complet. Vinul este apoi îmbătrânit, sur lie, în butoaie vechi de stejar de 228 L, timp de 9 luni.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista