Tacos de pește cu varză și Var este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 3 și costă 5,72 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 557 calorii. 39 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Un amestec de file de tilapia, ulei de măsline, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este spectaculos. Încercați Tacos de pește cu varză și var, Tacos de pește cu varză și var, și Tacos picant de pește cu salată de varză + cremă de tei pentru rețete similare.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Loveblock Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.