Tacos De Pește Cu Varză, Jicama Și Fasole Neagră

Tacos De Pește Cu Varză, Jicama Și Fasole Neagră
Rețeta Tacos de pește cu varză, Jicama și fasole neagră este gata în aproximativ 36 de minute și este cu siguranță un minunat pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 50. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 89 calorii, 12g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți chimen măcinat 0,03, jicama, suc de lămâie 0,66 și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Tacos De Somon Ars Cu Fasole Neagră La Grătar, Salată De Varză Și Chi, Tacos de pește cu crustă de porumb cu sos Jalapeno-Lime și fasole neagră picantă, și Tacos de pește cu crustă de porumb cu sos Jalapeno-Lime și fasole neagră picantă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 475 de grade. Tapetați foaia de copt cu folie de aluminiu; se periază cu ulei și se lasă deoparte. Stivați tortilla și înfășurați în folie. Într-un castron mare, amestecați iaurtul, coriandrul, sucul de lămâie și sosul fierbinte; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Adăugați varză și jicama și aruncați pentru a combina; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
JicamaJicama

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.
DificultateExpert
Gata În36 m.
Porții50
Scor De Sănătate8
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista