Tacos de pește cu salată de varză

Rețeta Tacos de pește cu salată de varză ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 293 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați foarte subțire varză pre, pudră de chili, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Încercați Tacos de pește cu salată de varză roșie, Tacos de pește Ancho cu salată de varză roșie, și Tacos de pește cu avocado-salată de varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mare.
Adăugați suc, 1 lingură de ulei și 1/4 linguriță de sare; aruncați bine pentru a combina.
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați peștele uniform cu pudră de chili și restul de 1/4 linguriță de sare.
Adăugați pește în tigaie; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Se ia de pe foc și se taie peștele în bucăți de mușcătură.
Tortilla caldă conform instrucțiunilor pachetului. Puneți aproximativ 1/4 cană de amestec de varză în centrul fiecărei tortilla. Împărțiți peștele în mod egal între tortilla; pliați în jumătate.
Serviți tacos cu amestecul de varză rămas.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.