Tacos de pește cu cremă de Chipotle
Rețeta Tacos de pește cu cremă Chipotle ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 47 minute. Această rețetă face 4 porții cu 376 calorii, 24g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil. Această rețetă este plăcută de 79 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până pene de var ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Înghețată ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, ceea ce este bine. Încercați Tacos De Pește Cu Cremă De Chipotle, Tacos de pește cu cremă de Chipotle, și Tacos De Pește Sănătos Cu Cremă De Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron mic, amestecați împreună uleiul, sucul de lămâie, sarea și piperul.
Se toarnă peste fileurile de pește și se lasă la marinat 20 de minute.
Puneți iaurtul într-o strecurătoare căptușită cu un prosop de hârtie și puneți-l peste un bol pentru a se scurge și îngroșa timp de 20 de minute.
Scoateți peștele din marinată și grătați pe un grătar preîncălzit sau o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare până când este gătită temeinic, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Puneți peștele deoparte pe o farfurie timp de 5 minute.
Într-un castron mic combinați iaurtul îngroșat, maioneza și ardeiul chipotle.
Încălziți tortilele pe grătar sau tigaie pentru grătar timp de 30 de secunde pe fiecare parte.
Îndepărtați peștele cu o furculiță. Topiți fiecare tortilla cu 1 lingură de cremă chipotle. Se acoperă cu pește, varză, porumb și cilantro și se servește cu pene de var.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.