Tacos de pește cu Chili Lime Allioli

Tacos de pește cu Chili Lime Allioli este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 3 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 666 calorii. Pentru $3.51 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 9 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți chimen măcinat, cuișoare mediiusturoi, Obraji de cod 11 uncii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Norecipes. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Tacos de pește cu Chili Lime Allioli, Tacos de pește Chili Lime: o cină mexicană gata în 15 minute, și Lime și Chili Tacos de pește și Donna Hay' s 'Fresh and Light' cookbook {&giveaway} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ștergeți ardeii iute Guajillo cu un prosop de hârtie umed. Prăjiți ardeii până se parfumează într-un cuptor cu prăjitor de pâine. Aveți grijă să nu le ardeți sau vor fi amare.
Scoateți tulpina și semințele și puneți-le într-un castron și acoperiți cu apă clocotită timp de 5 minute.
Scurgeți ardeii iute și puneți-i în vasul mic de lucru al unui robot de bucătărie împreună cu gălbenușurile de ou, coaja de tei, sucul de lămâie, usturoiul, sarea și zahărul. Blitz până se omogenizează, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Adăugați uleiul de măsline în 5 adaosuri, procesând până se omogenizează de fiecare dată. Dacă robotul dvs. de bucătărie are un tub de alimentare, acesta va funcționa cel mai bine. Când amestecul este neted și fără bucăți, allioli este gata.
Combinați sarea, chimenul măcinat, piperul negru și oregano Mexican într-un castron mic și presărați uniform pe ambele părți ale peștelui. Se toacă varza cu o mandolină sau un cuțit ascuțit și se acoperă cu apă cu gheață.
Adăugați 1 1/2 " de ulei într-o oală cu fund greu și încălziți la 360 de grade F. Pregătiți un suport de sârmă căptușit cu câteva straturi de prosoape de hârtie.Pudrați peștele uniform cu 2 linguri de făină.
Puneți restul de 1/2 cană într-un castron. Când uleiul este la temperatură, adăugați berea în făină și amestecați rapid împreună. Este în regulă dacă există câteva bulgări, dar asigurați-vă că nu amestecați prea mult. Bateți peștele și prăjiți-l în loturi până se rumenesc.
Scurgeți peștele pe suportul căptușit cu prosoape de hârtie. Odată ce tot peștele este prăjit, creșteți căldura uleiului la 375 de grade F. prăjiți din nou peștele până când crusta se rumeneste. Al doilea prăjit asigură că peștele rămâne crocant. Pentru a vă construi tacosul de pește, încălziți tortilele și scurgeți și uscați varza. Puneți o tortilla și adăugați niște varză mărunțită, acoperiți cu niște pește prăjit și allioli de var chili.
Se servește cu pene de var pentru stoarcere.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.