Tacos De Pește Crocant

Tacos De Pește Crocant
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Tacos de pește crocant. Pentru $ 4.81 pe portie, veți obține un fel principal care servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 628 calorii, 28G de proteine, și 46G de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Un amestec de pene de var, ulei de arahide, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Încercați Tacos De Pește Crocant, Tacos De Pește Panko Crocant, și Tacos De Pește Prăjit Crocant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a prăji peștele: umpleți o oală mare cu fund greu de aproximativ 1/3 plină cu ulei de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se încălzește la 375 de grade F. În timp ce uleiul se încălzește, puneți pesmetul într-un vas superficial. Spargeți ouăle într-un alt vas superficial, condimentați cu sare și piper și bateți-le cu 2 linguri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Tăiați peștele în fâșii late de 1 inch. Scufundați-le în ou, apoi acoperiți-le bine cu pesmetul. Puneți deoparte și lăsați-i să se odihnească timp de 10 minute. Gătiți peștele câteva bucăți la un moment dat până se rumenesc și se fierbe, aproximativ 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1
Încălziți o tigaie uscată din fontă la foc mediu. Încălziți o tortilă de porumb în tigaie până se înmoaie, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De PorumbTortilla De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Așezați o fâșie de pește pe ea, deasupra cu o parte din varza mărunțită și o păpușă mare de maioneză de Chili Roz. Strângeți niște suc de lămâie, înfășurați-vă și mâncați!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Puneți maioneza, smântâna, ardeii și sucul de lămâie într-un blender și procesați într-un piure. Refrigerați mayo-ul timp de 1/2 oră pentru a lăsa aromele să se amestece; gustați și reglați condimentele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Anne Amie Pinot Gris cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Anne Amie Pinot Gris
Anne Amie Pinot Gris
Arome de lămâie meyer, mandarină, floare de tei, floare de portocal. Aromă de fructe de piatră, mere crocante, pere asiatice, cardamom. Finisajul are mineralitate uscată, lungă.Asocieri alimentare sugerate: pui fript, midii, brânzeturi, dovlecei la grătar.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista