Tacos De Pește Crocant
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Tacos de pește crocant. Pentru $ 4.81 pe portie, veți obține un fel principal care servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 628 calorii, 28G de proteine, și 46G de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Un amestec de pene de var, ulei de arahide, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Încercați Tacos De Pește Crocant, Tacos De Pește Panko Crocant, și Tacos De Pește Prăjit Crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a prăji peștele: umpleți o oală mare cu fund greu de aproximativ 1/3 plină cu ulei de arahide.
Se încălzește la 375 de grade F. În timp ce uleiul se încălzește, puneți pesmetul într-un vas superficial. Spargeți ouăle într-un alt vas superficial, condimentați cu sare și piper și bateți-le cu 2 linguri de apă.
Tăiați peștele în fâșii late de 1 inch. Scufundați-le în ou, apoi acoperiți-le bine cu pesmetul. Puneți deoparte și lăsați-i să se odihnească timp de 10 minute. Gătiți peștele câteva bucăți la un moment dat până se rumenesc și se fierbe, aproximativ 3 până la 5 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Încălziți o tigaie uscată din fontă la foc mediu. Încălziți o tortilă de porumb în tigaie până se înmoaie, aproximativ 30 de secunde.
Așezați o fâșie de pește pe ea, deasupra cu o parte din varza mărunțită și o păpușă mare de maioneză de Chili Roz. Strângeți niște suc de lămâie, înfășurați-vă și mâncați!
Puneți maioneza, smântâna, ardeii și sucul de lămâie într-un blender și procesați într-un piure. Refrigerați mayo-ul timp de 1/2 oră pentru a lăsa aromele să se amestece; gustați și reglați condimentele cu sare și piper.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Anne Amie Pinot Gris cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Anne Amie Pinot Gris]()
Anne Amie Pinot Gris
Arome de lămâie meyer, mandarină, floare de tei, floare de portocal. Aromă de fructe de piatră, mere crocante, pere asiatice, cardamom. Finisajul are mineralitate uscată, lungă.Asocieri alimentare sugerate: pui fript, midii, brânzeturi, dovlecei la grătar.