Tacos De Pește Crocant
Tacos de pește crocant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 499 calorii. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $3.24 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână tortilla veche de făină de el, coji vechi de el taco, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Tacos De Pește Prăjit Crocant, Tacos de pește moale și crocant, și Tacos de pește înflăcărat cu Salsa crocantă de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°. tapetați foaia de biscuiți cu folie.
Așezați cochilii de taco într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor de 1 galon. Sac de etanșare; zdrobiți cojile cu sucitor.
Adăugați amestecul de condimente taco; se agită până se amestecă bine.
Tăiați fileurile de tilapia în bucăți de 3x1 inci.
Adăugați bucăți de file în pungă, apăsând firimituri pe bucăți pentru a acoperi.
Coaceți 15 minute, întorcându-vă la jumătatea timpului de coacere.
Așezați 2 bucăți pe fiecare tortilla.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.