Clasic Baja stil Tacos de pește ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru $39.85 pe portie, această rețetă acoperă 84% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 10233 calorii, 285g de proteine, și 626G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați chipotle chile, iaurt, chipotle chile și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tacos De Pește Clasic În Stil Baja, Tacos de pește în stil Baja, și Tacos De Pește În Stil Baja.
Instrucțiuni
1
Faceți aluatul:.
2
Combinați berea, făina, sarea, usturoiul praf, muștarul uscat, oregano și piperul într-un blender și amestecați până se omogenizează, aproximativ 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Usturoi
Pudră De Muștar
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Bere
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se transferă într-un castron și se lasă să stea, acoperit timp de 1 oră.Faceți sosul:.Amestecați maioneza, iaurtul, muștarul, chipotle și sarea într-un castron mic. Acoperiți și refrigerați.Prăjiți peștele:.Puneți un raft în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 177°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Muștar
Iaurt
Sos
Pește
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
4
Încălziți uleiul de 2 inci într-o cratiță grea adâncă de 4 litri până când înregistrează 177° pe termometru.Puneți făina în plăcuța de plăcintă sau în vasul superficial. Dragați 10 fâșii de pește în făină, scuturați excesul, apoi acoperiți în aluat, lăsând excesul să picure și aruncați cu grijă în ulei fierbinte.Se prăjește, amestecând, până la auriu pal, 2 sau 3 minute. Cu o lingură cu fante, transferați pe un prosop de hârtie pentru a se scurge.Repetați cu peștele rămas (returnând uleiul la 350 F între loturi).Puneți tigaia de ulei deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu Grosier
Pește
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
Termometru De Bucătărie
Tigaie Cu Sos
Tigaie
5
Încălziți tortilele și prăjiți peștele:.Înfășurați tortilla în stive de 6 în folie și încălziți la cuptor până la fierbinte, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
6
Scoateți tortilele din folie și înfășurați din nou într-un prosop de bucătărie pentru a vă încălzi.Între timp, reîncălziți uleiul până când se înregistrează 375 de grade. Refaceți fâșiile de pește în loturi de 10, amestecând, până se rumenesc, 1 sau 2 minute.Cu o lingură cu fante, transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge again.To
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Pește
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
Folie De Aluminiu
7
Servi:.Stivați două tortilla de porumb împreună, acoperiți cu pește, varză, sos și coriandru.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.