Tacos de pește clasic în stil Baja

Tacos de pește clasic în stil Baja
Clasic Baja stil Tacos de pește ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru $39.85 pe portie, această rețetă acoperă 84% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 10233 calorii, 285g de proteine, și 626G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați chipotle chile, iaurt, chipotle chile și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tacos De Pește Clasic În Stil Baja, Tacos de pește în stil Baja, și Tacos De Pește În Stil Baja.

Instrucțiuni

1
Faceți aluatul:.
2
Combinați berea, făina, sarea, usturoiul praf, muștarul uscat, oregano și piperul într-un blender și amestecați până se omogenizează, aproximativ 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Pudră De MuștarPudră De Muștar
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
BereBere
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se transferă într-un castron și se lasă să stea, acoperit timp de 1 oră.Faceți sosul:.Amestecați maioneza, iaurtul, muștarul, chipotle și sarea într-un castron mic. Acoperiți și refrigerați.Prăjiți peștele:.Puneți un raft în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 177°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
MuștarMuștar
IaurtIaurt
SosSos
PeștePește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
4
Încălziți uleiul de 2 inci într-o cratiță grea adâncă de 4 litri până când înregistrează 177° pe termometru.Puneți făina în plăcuța de plăcintă sau în vasul superficial. Dragați 10 fâșii de pește în făină, scuturați excesul, apoi acoperiți în aluat, lăsând excesul să picure și aruncați cu grijă în ulei fierbinte.Se prăjește, amestecând, până la auriu pal, 2 sau 3 minute. Cu o lingură cu fante, transferați pe un prosop de hârtie pentru a se scurge.Repetați cu peștele rămas (returnând uleiul la 350 F între loturi).Puneți tigaia de ulei deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
5
Încălziți tortilele și prăjiți peștele:.Înfășurați tortilla în stive de 6 în folie și încălziți la cuptor până la fierbinte, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
6
Scoateți tortilele din folie și înfășurați din nou într-un prosop de bucătărie pentru a vă încălzi.Între timp, reîncălziți uleiul până când se înregistrează 375 de grade. Refaceți fâșiile de pește în loturi de 10, amestecând, până se rumenesc, 1 sau 2 minute.Cu o lingură cu fante, transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge again.To
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Servi:.Stivați două tortilla de porumb împreună, acoperiți cu pește, varză, sos și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De PorumbTortilla De Porumb
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
VarzăVarză
SosSos
PeștePește
8
Se servește cu var și salsa pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
VarVar

Ingrediente

1Oreos dublu umplut(poate înlocui mozzarella)(poate înlocui mozzarella)1Oreos dublu umplutsos adobo (din cutie chipotle)sos adobo (din cutie chipotle)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbere, plusbere, plus2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1/2 kilogram de eglefin tocat1/2 kilogram de eglefin tocat12 lingurițe de pudră de usturoichipotle tocat chile, însămânțatchipotle tocat chile, însămânțat1pentru fiecare.1 kg Tortillas de Maíz1 kg Tortillas de Maíz23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcoriandru tocatcoriandru tocat4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.file de pește de codfile de pește de cod4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.file de pește de cod, tăiat în benzi late de 3 x 1/2 inch. (tilapia, polacul din Alaska, somnul sau mahimahi pot fi înlocuite)file de pește de cod, tăiat în benzi late de 3 x 1/2 inch. (tilapia, polacul din Alaska, somnul sau mahimahi pot fi înlocuite)24tortilla de porumbtortilla de porumb23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmbere (nu întunecată)bere (nu întunecată)1Oreos dublu umplutMuștar DijonMuștar Dijon1Oreos dublu umplutmuștar uscatmuștar uscat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală1Oreos dublu umplutfelii de castravete englezesc în formă de semilunăfelii de castravete englezesc în formă de semilună1Bucăți de caramele Heath Barpiper negru proaspăt măcinatpiper negru proaspăt măcinat1Bucăți de caramele Heath Barpiper negru proaspăt măcinatpiper negru proaspăt măcinat1Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1Oreos dublu umplutavocado Hass ușor piureavocado Hass ușor piure1pentru fiecare.pană de varpană de var1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo1Oreos dublu umplutoregano Mexican uscatoregano Mexican uscat1pentru fiecare.pico De gallo (Pico De Gallo)pico De gallo (Pico De Gallo)791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiliaurt simpluiaurt simplu791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiliaurt simpluiaurt simplu1pentru fiecare.varză roșie mărunțită finvarză roșie mărunțită fin1pentru fiecare.salsa proaspătăsalsa proaspătă2Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă2Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă2Ceapa galbena medie, tocataulei vegetal, pentru prăjitulei vegetal, pentru prăjit

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții1
Scor De Sănătate84
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista